Af - 01/07-14 15:19

Magnussen: - Nu er der ekstra pres på migMagnussen: - Nu er der ekstra pres på mig

Nu venter et af de mest prestige-fyldte grandprixer, Silverstone. På hjemmebane.

storybild

Kevin Magnussen. (Billede: Polfoto)

Silverstone. En af de legendariske baner i Formel 1-kalenderen. Ikke mindst for McLaren-teamet, der også har hjemmebane i Storbritannien.

Derfor erkender Kevin Magnussen, at årets niende grandprix bliver noget særligt.

McLaren-boss til Button: Du skal slå Magnussen
McLaren-boss til Button: Du skal slå Magnussen

- For mig vil løbet blive specielt, fordi det er teamets hjemmebane-løb. Derfor er der et øget pres for at gøre det godt foran hjemmepublikummet og familierne til de mange folk, der har arbejdet så hårdt med vores racere, siger Kevin Magnussen i en pressemeddelelse.

Og den 21-årige dansker har læst op i historie-bøgerne.

Sådan! Magnussen vinder tredje sejr på stribe
Sådan! Magnussen vinder tredje sejr på stribe

- Det bliver noget særligt for mig at køre på Silverstone, for den er en bane med noget af den rigeste historie i Formel 1. Det er her, hvor VM blev skabt. Det er et løb, jeg voksede op med at se. Det er et sted, hvor man kan følge et tæt forbindelse til fortiden, siger Kevin Magnussen, der

- Det er en ære at være med i det 50. grandprix på Silverstone – på et britisk team. Jeg håber, at vi kan gøre noget for at markere det, siger Kevin Magnussen.

Kryptiske McLaren-svar om Magnussens og Buttons fremtid
Kryptiske McLaren-svar om Magnussens og Buttons fremtid

Også McLarens løbsdirektør, Eric Boullier, forventer, at hans kørere – Jenson Button er den anden – vil være påvirket af de historiske omgivelser:

- Kevin kender til betydningen af at køre foran hjemmepublikummet, og han er opsat på at score endnu et positivt resultat. Begge kørere har gjort det fantastisk i hele sæsonen, og de vil sikkert kæmpe mere end nogensinde på Silverstone i weekenden.

Kevin Magnussen får heltemodtagelse i England
Kevin Magnussen får heltemodtagelse i England

For Kevin Magnussen kan det endda blive en lille fordel, at han tidligere har haft mulighed for at køre på den historiske asfalt.

- Sidste år testkørte jeg på Silverstone, så jeg er ret bekendt med den. Det er en fed bane, med fejende sving. Virkelig sjov, siger Kevin Magnussen.

LÆS OGSÅ: Kevin: Jeg troede virkelig på sjettepladsen

LÆS OGSÅ: McLaren-chef: Kevin kørte meget modent

LÆS OGSÅ: Syvendeplads til Kevin Magnussen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx