Af Lars Sejr - 21/07-15 18:37

Froome overvejer at overtage Contadors double-jagtFroome overvejer at overtage Contadors double-jagt

Sky-chefen Dave Brailsford lufter muligheden for, at Chris Froome også vil gå efter sejren i Vuelta a España.

storybild

Sky-chefen Dave Brailsford lufter muligheden for, at Chris Froome også vil gå efter sejren i Vuelta a España. (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Det var Alberto Contador (Tinkoff-Saxo), som gik ind til Tour de France 2015 med drømmen om at vinde the double (to af de tre grand tours samme år, red.) efter sin sejr i Giro d'Italia.

Men lige nu ligger Chris Froome (Sky) meget lunt i svinget til at snuppe Tour-sejren, og derefter kan han meget vel overtage Contadors drøm om en doubletriumf.

For ifølge Sky-chef Dave Brailsford kan det være, at Froome også stiller til start i Vuelta a España i slutningen af august for at jagte sejren.

- Vi vil ikke tage beslutningen, før vi ser, hvordan han (Froome, red.) kommer ud af Touren, men det vil helt klart være en mulighed, siger Brailsford til Velonews om en mulig Froome-deltagelse i den spanske grand tour.

Den britiske Sky-stjerne er sluttet som nummer to i Vuelta a España i både 2011 og 2014, og skulle han som ventet køre Tour de France-titlen hjem, kan han altså overtage Alberto Contadors forsøg på at sikre to grand tour-sejre i 2015.

- Contador har gjort et prisværdigt forsøg på at vinde begge (Giroen og Touren, red.), men du kunne se, at han var træt efter Giroen. Det er mere tænkeligt, at Chris kunne gøre det i Giro-Vuelta eller Tour-Vuelta, mener Dave Brailsford.

LÆS OGSÅ: Tinkoff-Saxo-chef: En hård Tour for Michael Valgren

LÆS OGSÅ: Tour-boss tordner: Urin mod rytterne er uacceptabelt

LÆS OGSÅ: Chris Froome raser over urinbad i Tour de France

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nokia gør det igen: Genopliver gammel...
bt.dk
Forskere er forbløffede over ny...
bt.dk
Topdirektør tog på stripklub på...
bt.dk
Gammel kending blev igen stoppet af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx