Af - 24/01-15 18:36

Dansk mirakel udeblev: Tyskland vandt stortDansk mirakel udeblev: Tyskland vandt stort

Tyskland slog Saudi-Arabien ganske overbevisende og sikrede sig definitivt gruppens førsteplads. Samtidigt slog Argentina Rusland ud af turneringen.

storybild

Tysklands Matthias Musche (i midten) blev delt topscorer med 11 mål mod Saudi-Arabien. (Billede: Polfoto)

Så er det overstået. Et reservespækket tysk mandskab slog helt som ventet chanceløse Saudi-Arabien og fjernede dermed den lillebitte tråd af tvivl, der var om førstepladsen i Gruppe D - en førsteplads, Danmark ellers meget gerne skulle have haft.

Men danskernes uafgjorte kamp mod Argentina i åbningskampen for en uges tid siden viste sig at blive afgørende, og dermed kan det allerhøjest blive til en andenplads. Et nederlag til Polen lidt senere lørdag aften vil betyde en dansk tredjeplads.

Saudi-Arabien har været det suverænt svageste mandskab i gruppen, og det var bestemt ikke anderledes i dag. Tyskland blev femte hold ud af fem mulige til at slå dem - med cifrene 13-36 - i en ekstremt ensidig kamp.

Tyskernes sædvanlige rygrad med spillere som Uwe Gensheimer, Patrick Wiencek og Patrick Groetzki var fra start på bænken, men reserverne klarede opgaven til punkt og prikke. Især fløjspillerne Matthias Musche og Stefan Kneer viste VM-form ved at score 11 mål hver.

Andetsteds i Doha udkæmpede Argentina og Rusland en meget afgørende kamp om den fjerde og sidste plads i 1/8-finalen. Den tager Argentina efter en sejr på 30-27, og dermed må Rusland sammen med Saudi-Arabien nøjes med at spille placeringskampe for resten af pengene.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx