Af - 13/12-15 15:10

UFC-chok i nat: Irsk bad boy smadrer mesteren på rekordtidUFC-chok i nat: Irsk bad boy smadrer mesteren på rekordtid

Conor McGregor lever op til sin egen hype med vanvittig knockout-sejr over Jose Aldo.

Bildstrecke im Grossformat »

- Vi gjorde det, Irland.

27-årige Conor McGregor kunne tidligt søndag morgen skrige sin glæde ud MGM Grand Garden Arena i Las Vegas, efter han detroniserede den forsvarende UFC-fjervægtsmester Jose Aldo på blot 13 sekunder.

En utrolig præstation - og den hurtigste mesterskabsafgørelse nogensinde i UFC - som beviser, at hypen omkring det irske fænomen er fuldt berettiget.

Brasilianske Jose Aldo havde ikke tabt en kamp i over 10 år inden nattens imødesete opgør, og blev af mange anset for at være verdens bedste MMA-fighter på tværs af alle vægtklasser.

Danske Dalby i ny UFC-triumf: Får kæmpe-bonus efter vild krig
Danske Dalby i ny UFC-triumf: Får kæmpe-bonus efter vild krig

Men præcis som den kække irer havde forudset, kunne Aldos kæbe ikke holde til mødet med McGregors hårde venstre hånd.

- Han er kraftfuld og hurtigt, men præcision slår kraft og timing slår hurtighed, sagde McGregor efter kampen til de mange - især irske - fans, som skabte en fantastisk stemning i den udsolgte arena.

Optakten til kampen har båret præg af utrolige mængder trashtalk fra specielt McGregors side. Ikke mindst da Aldo aflyste deres planlagte møde tidligere på året på grund af brækkede ribben.

Dansker debuterer i MMA-kongeklassen i nat
Dansker debuterer i MMA-kongeklassen i nat

Det fik McGregor til at kalde ham en kujon og det, der er værre. Men efter søndag morgens chokerende hurtige afgørelse viste den notoriske trashtalker en relativt respektfuld attitude over for Aldo.

- Jeg sagde til ham, at han gerne må få en revanchekamp. Selv om det var dejligt at få knockoutet, var der alligevel et øjeblik, hvor jeg fik ondt af ham, siger Conor McGregor til Joe.ie.

Verdens bedste MMA-fighter kylet ud af UFC
Verdens bedste MMA-fighter kylet ud af UFC

Nattens stævne bød også på mesterskabskamp i mellemvægtsdivisionen. Den vandt udfordreren Luke Rockhold over Chris Weidman på teknisk knockout i 4. runde. Rockhold var ganske dominerende, og dommeren kunne have valgt at stoppe kampen allerede i 3. runde, hvor den nye mester overdængede en nærmest forsvarsløs Weidman med slag.


LÆS OGSÅ: Ene dansker i verdens hårdeste liga - og han er klar til KAMP!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk kendis har tabt sig 25 kilo:...
bt.dk
Se billedet: Mand købte fotografi på...
bt.dk
Anna og Nicolai kan ikke få armene...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx