Af - 05/04-16 10:28

Olsen om Bendtner: - Nu er det op til ham selvOlsen om Bendtner: - Nu er det op til ham selv

Pause? USA? Island? Nicklas Bendtners fremtidsmuligheder er begrænsede på kort sigt. På længere sigt.... well, der er eksperterne uenige.

Se Canal 9's indslag om Nicklas Bendtners situation i Wolfsburg.

Nicklas Bendtner er en færdig mand i Wolfsburg, men han kan stadig få en hurtig kontrakt på denne side af sommerferien. Både i USA og på Island er transfervinduerne stadig åbne ...

- Han tager IKKE til Island. Selv meget større adresser har ikke passet til hans egne forventninger, indskyder Esben Hansen, der kommenterer tysk fodbold på Eurosport.

Wolfsburg-chef: Bendtner var til fare for fællesskabet
Wolfsburg-chef: Bendtner var til fare for fællesskabet

USA kunne være spændende, og det kan givetvis lade sig gøre. Men jeg tror ikke, det er en klog løsning. Det er en fysisk hård liga, og han skal tænke sig om: Er han i en forfatning til at gøre noget, der står mål med det navn han har? spørger Esben Hansen og lyder som om han er lige ved at råbe: 'Nej!'.

I Wolfsburg har problemet med Bendtner - ifølge Wolfsburg-boss Klaus Allofs - i høj grad været en mangel på disciplin. Men sådan er Nicklas Bendtner ikke altid.

Solbakken: Alle danske klubber bør overveje Bendtner
Solbakken: Alle danske klubber bør overveje Bendtner

Vi er enige om, at han har en del fodbold-år endnu. På hvilken hylde han skal bevæge sig op på - det er op til ham selv.
Morten Olsen om Bendtner.

Wolfsburg fritager Bendtner fra al træning i klubben
Wolfsburg fritager Bendtner fra al træning i klubben

- Vi har ikke haft problemer af den art. Vi har været glade for ham, siger tidligere landstræner Morten Olsen, der krydser fingre for, at Nicklas Bendtner får karrieren på ret køl.

- Både relaterende til når Danmark kommer til at spille kvalifikationskampe, men også relaterende til ham selv, er det utroligt vigtigt, at han finder stedet, han skal spille. Og det må vi alle sammen håbe, at han finder ud af, siger Olsen.

Wolfsburg holder møder med Bendtners agent
Wolfsburg holder møder med Bendtners agent

- Det er op til ham selv, og det har jeg også sagt til ham selv. Han ved, hvad det handler om, lyder rådet fra den tidligere landstræner, der i 2006 gav Bendtner landsholdsdebut.

Esben Hansen tvivler:

- Hvis vi stiller den præmis op, at han tager sig sammen, kommer i form og kun prioriterer fodbold, og det hele går op i en højere enhed, så er han en verdensklasseangriber. Så er der ikke mange, der kan måle sig med ham. Men den præmis tror jeg ikke på, og det er lidt ærgerligt, siger han.

Morten Olsen coacher Nicklas Bendtner under en landsholdstræning i efteråret.(Bild: Polfoto)LÆS OGSÅ: Angrebskonkurrenter er upåvirkede af Bendtner-fravær

LÆS OGSÅ: Natklubbesøg sender Wolfsburg-angriber ud af tysk trup

LÆS OGSÅ: Efter ydmygelse: Se Nicklas Bendtners 'nye' arbejde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx