Af - 19/01-15 09:36

Wozniacki skruer ned for forventningerneWozniacki skruer ned for forventningerne

Til trods for en stærk slutning på sidste sæson, så ser danskeren ikke sig selv blandt favoritterne ved Australian Open, der starter i dag.

storybild

(Billede: Polfoto)

Hun vader i succes og kunne snildt tillade sig at glemme alt om jantelov på dagen, hvor verdens største tennisstjerner slår de første bolde ved årets indledende Grand Slam i Melbourne.

Wozniacki-kamp i Australien bliver for nat-ugler
Wozniacki-kamp i Australien bliver for nat-ugler

- Der er stadig mange ting jeg kan gøre bedre. Det er de ting jeg har arbejdet hårdt på i vinterpausen. Derfor forventer jeg at være bedre end det vi så i sidste sæson, hvilket også er nødvendigt, da der konstant kommer nye unge spillere frem og presser os etablerede, forklarer Caroline Wozniacki til Metroxpress.

Ekspert: Brutal lodtrækning kan blive Wozniackis fordel
Ekspert: Brutal lodtrækning kan blive Wozniackis fordel

Selvom sidste sæson understregede, at Wozniacki er blevet andet end en dygtig defensivspiller, så bliver det de gode gamle dyder hun ligger fra land med ved Australian Open. Derfor har optakten, med finaleplads og fem kampe på New Zealand, også fået optimismen til at gro.

Wozniacki fjerner tvivl om skade: Jeg er helt klar
Wozniacki fjerner tvivl om skade: Jeg er helt klar

- Det var rart at få nogle kampe i benene før og få noget af den rytme man ikke har haft siden sidste sæson. Jeg tager en kamp af gangen, første runde er ikke nem. Jeg spillede en hård kamp mod hende (Townsend) i Auckland, så det er den jeg i første omgang fokuserer på, forklarer Caroline Wozniacki.

Danskeren spiller første kamp natten til tirsdag dansk tid mod amerikanske Taylor Townsend.

LÆS OGSÅ: Wozniacki får god seedning til Australien Open

LÆS OGSÅ: Ekspert: Wozniacki har spekuleret i sin 'skade'

LÆS OGSÅ: Skadet Wozniacki: - Det blev værre og værre

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx