Af - 04/03-16 17:27

UFC-brag: 'Sådan smadrer jeg Nate Diaz'UFC-brag: 'Sådan smadrer jeg Nate Diaz'

UFC største stjerne, Conor McGregor, har en uhyggelig evne til at forudsige resultatet af sine kampe. Hør hans vurdering af lørdagens brag.

'Mystic Mac' slår til igen: Kæphøj som altid har irske Conor McGregor forudset udfaldet af lørdagens UFC-brag, hvor han møder den vildt populære amerikanske fighter Nate Diaz.

Conor McGregor er gået op i vægt for at møde nye udfordringer, efter han i flere år har domineret fjervægtsdivisionen totalt.(Bild: Polfoto/AP)

- Jeg sparker ham i hovedet, og min hæl rammer ham som et baseball-bat, sagde gadedrengen, da han forleden var i studiet hos Conan O'Brian.

Se ham vise sparket på O'Brian i klippet herover.

Adr! Se MMA-kæmpers sindssyge bule
Adr! Se MMA-kæmpers sindssyge bule

Manden har en uhyggelig evne til at forudsige resultatet af sine kampe, og derfor er der grund til at tro på, at han rent faktisk vinder med et hælspark i smasken på Diaz.

Se bare her:

Conor McGregors rapkæftethed og totale dominans i fjervægtsdivisionen gennem flere år har gjort ham til UFC's ubestridt største stjerne.

UFC-chok i nat: Irsk bad boy smadrer mesteren på rekordtid
UFC-chok i nat: Irsk bad boy smadrer mesteren på rekordtid

Men han skal ikke regne med en walkover foran et 'hjemmepublikum' i Las Vegas lørdag aften, for Nate Diaz er en regulær folkehelt på den amerikanske østkyst. Og han er ikke chanceløs, hvis man spørger UFC-ekspert Anders Rune Jansen.

Nate Diaz og hans storebror Nick er begge levende UFC-legender. Nate Diaz har med 19-10 ikke en imponerende record, men han har til gengæld fantastiske sejre over folk som Donald 'Cowboy' Cerrone og senest Michael Johnson med i bagagen.(Bild: Polfoto/AP)

- Han har noget længde og størrelse, som McGregor ikke rigtig har mødt før. Så alene det er interessant. McGregor har heller ikke mødt nogen med så god boksning før. Det, der taler imod Diaz, er, at han har taget kampen med kort varsel. Men jeg synes stadig, den er pisse interessant, lyder det fra tv-værten.

Danske Dalby i ny UFC-triumf: Får kæmpe-bonus efter vild krig
Danske Dalby i ny UFC-triumf: Får kæmpe-bonus efter vild krig

Inden topbraget mødes Holly Holm og Miesha Tate. Holm chokerede verden, da hun tog bæltet fra superstjernen Ronda Rousey med et brutalt knockout, og mange vil med spænding følge kampen mod Tate, der går for at være den farligste udfordrer overhovedet.

De to kampe har skabt enorm interesse for UFC 196, og blandt de mange kendte, som vil være på plads cage side er: Niall Horan, Leonardo DiCaprio, Gerard Butler, Bruno Mars, Gordon Ramsey, Josh Brolin, Tyga, Zac Brown NFL-stjernen Johnny Manziel.

TV3 Sport er med live fra kl. 04 søndag morgen.

LÆS OGSÅ: Dansker debuterer i MMA-kongeklassen i nat

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Susan Himmelblå om ikonisk scene med...
bt.dk
‘Venner’-stjerne forsvarer den...
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Glem Real Madrid! Derfor var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx