Af Per Colstrup Vinkel, New York - 25/08-14 11:50

Betting: Stol på Venus - hun er tilbageBetting: Stol på Venus - hun er tilbage

Journalist Per Colstrup Vinkel vil under US Open give betting-tips til tenniskampene i New York. Her følger mandagens kampe.

storybild

Venus Williams er tilbage mod topformen. (Billede: Polfoto/Paul Chiasson)

Dagens bombe:
Bolleli slår Pospisil
Derfor: Canadieren har gjort det godt i denne hardcourtsæson, blandt andet med en finaleplads i Washington. Når det kommer til Grand Slam er det dog en anden historie.

Canadieren er stadig for svingende, hvilket har gjort, at han over de lange kampe i bedst af fem sæt har haft det svært. Bolleli er en klog spiller, der på dagen kan udnyttet canadierens potente slag til at spille sublim kontratennis. Og så kan overraskelsen med en ganske glimrende odds omkring de 4,0 lure lige om hjørnet.

Wozniacki: - Jeg var ikke i fuld balance
Wozniacki: - Jeg var ikke i fuld balance

Den uventede:
Wickmayer slår Bencic
Derfor: Glem ikke historien og det at vide man kan begå sig. Det kan give et enormt boost, når en spiller ankommer til et anlæg, hvor man tidligere har gjort det godt. Sådan må det være for Yanina Wickmayer, der for fem år siden var i semifinalen mod Caroline Wozniacki ved US Open.

I denne sæson har belgieren kæmpet med kontinuiteten, men med den tidligere US Open-mester Kim Clijsters som en del af teamet bør det gå mod bedre tider. I hvert fald er odds 2,5 mod en talentfuld, men stadig grøn, Belinda Bencic for godt.

Caroline om bruddet: Jeg gav alt i det forhold
Caroline om bruddet: Jeg gav alt i det forhold

Den sikre:
Willams slår Krum 2-0
Derfor: 1.44 er dette spil set til. Value for money. Venus har set stærk ud i optakten, blandt andet med sejr mod søster Serena, hvilket indikerer hun er, hvor hun skal være.

Japaneren, den ældste på touren, har ikke den fysik der skal til at stå mod den amerikanske fysik. Så stor risiko er der for, at hun bliver hakket til rå sushi.

LÆS OGSÅ: Italiener sætter stopper for Wozniackis optur

LÆS OGSÅ: Wozniacki: - Gladere og stærkere person nu

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Hvad skete der? Wozniacki uddelte æg...
bt.dk
Britiske ransagning indledt hos...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx