Af Ritzau - 19/08-16 20:57

Randers-profil er skuffet over pointtab i FarumRanders-profil er skuffet over pointtab i Farum

Randers FCs Kasper Fisker ærgrer sig over, at det ikke blev til en sejr i udekampen mod FC Nordsjælland.

storybild

Kasper Fisker er ikke glad for uafgjort i Farum. (Billede: Scanpix/Per Kjærbye)

Før udekampen mod FC Nordsjælland havde Randers FC vundet tre kampe i træk i Superligaen, men i fredagens kamp blev det blot 1-1.

Kasper Fisker ærgrer sig over, at det ikke blev til mere i Farum Park.

- Jeg er skuffet. De var bedst inden deres scoring, men efter de kom på 1-1, overtog vi kampen og skabte to kæmpe chancer, siger Fisker, som selv var tæt på at score til 2-0 sent i første halvleg.

- Jeg havde chancen til det, og jeg synes selv, jeg skulle have scoret. Bolden kom desværre lidt bagved mig, så jeg ikke rigtig kunne fange den. Det var stadig tæt på, og jeg ville meget gerne have scoret.

Kasper Fisker erkender, at Randers FC mistede kontrollen i starten af anden halvleg.

- Vi blev for passive. Vi accepterede, at de havde bolden mest, men vi var alt for passive og fik ikke truet deres mål.

- Vi kunne nemt spille os til chancer, og efter de fik udlignet, overmatchede vi dem og var igen det bedste hold på banen. Det er super ærgerligt, at vi ikke bare fik lukket kampen, siger Fisker, som netop har forlænget sin kontrakt med klubben til 2021.

Cheftræner Olafur Kristjansson var tilbage på Farum Park, hvor han tidligere har været cheftræner. Han accepterer det ene point efter kampen.

- FCN var bedst på bolden, men vi forsvarede os fint. Vi skabte de største chancer, og på baggrund af det burde vi have scoret et mål mere. Men ser man på det udefra, var det et fair resultat, siger Kristjansson.

- Vi gav ikke meget væk defensivt, hvilket er vigtigt, når man ikke er god nok på bolden. Vi kunne have dummet os og pludselig tabt kampen, og derfor er jeg tilfreds med uafgjort. FCN havde en god dag og fandt bedre løsninger.

Randers FC misbrugte undervejs i kampen et straffespark ved Viktor Lundberg.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx