Af Ritzau - 08/10-16 15:51

Hareide ser Sisto som mulig joker mod PolenHareide ser Sisto som mulig joker mod Polen

Landstræner Åge Hareide ser Celta Vigo-spilleren Pione Sisto som en mulig joker mod Polen.

storybild

Pione Sisto er med for første gang på landsholdet under landstræner Åge Hareide. (Billede: Scanpix/Ólafur Steinar Gestsson)

Landstræner Åge Hareide ser primært Pione Sisto som joker i lørdagens VM-kvalifikationskamp ude mod Polen.

Celta Vigo-spilleren kan komme ind fra bænken og være et offensivt våben, der kan gøre ondt på polakkerne.

- Pione har speed og også speed med bolden. Han er en perfekt kontraspiller, hvis vi skal have det ind på banen, siger Hareide.

- Han har spillet sig tilbage på landsholdet via U21-landsholdet og har gjort det meget godt. Han er vokset som spiller, efter at han er kommet til Celta Vigo.

- Han var dygtig i FC Midtjylland, men han havde et lille dyk i foråret. Han arbejder hårdt dernede, og det skal man gøre som Celta-spiller, lyder det fra landstræneren.

Det er første gang, Sisto er med under Hareide.

- Som det var under Morten Olsen, så handler det for mig om at forstå Åges måde at spille fodbold på, siger Sisto og åbner for, at han komme i aktion både som kantspiller eller offensiv midtbanespiller.

- Jeg kan godt lide at bevæge mig ind på midten. Jeg kan ikke kun spille på kanterne, siger Sisto.

I sidste weekend viste Sisto sprudlende spil, da han scorede til 1-0, da Celta choksejrede 4-3 over Barcelona.

Og Sisto har aldrig tvivlet på, han kunne få succes i en af de store fodboldligaer.

- Det er stort at komme til udlandet for første gang. Der er et højt tempo i den spanske liga. Det var det, jeg havde håbet på.

- Og det er det, jeg har haft brug for. Det kan kun udvikle mig, siger Sisto.

Skiftet til udlandet lod vente på sig, da Sisto i perioder var svingende i sine præstationer og havnede på bænken i FCM.

- Jeg var inde i en lille periode, hvor tingene ikke gik, som jeg havde håbet på tilbage i FC Midtjylland. For mig handlede det om at arbejde hårdt og komme tilbage.

- Jeg vidste, det var et spørgsmål om tid, før jeg ville komme tilbage til mit topniveau. Det formåede jeg i slutningen af min Midtjylland-tid.

- I takt med at tingene lykkedes for mig, kom selvtilliden stille og roligt. Og selvtillid er altafgørende for fodboldspillere, forklarer Sisto.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx