Af - 06/06-15 15:36

Juventus-fan går til Berlin for at få billet til Champions League-finalenJuventus-fan går til Berlin for at få billet til Champions League-finalen

1.100 kilometer fordelt på gåben og cykel er det blevet til for italienske Nicolo De Marchi, der nu får en finale-billet af Juventus.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvis man gerne vil se en Champions League-finale på stadion, så gælder det om at være hurtig og heldig, hvis man vil have fat i de eftertragtede billetter.

Eller man kan få en foræret, som den italienske Juventus-fan Nicolo De Marchi har fået af sin yndlingsklub. Til gengæld skulle der en indsats ud over det sædvanlige til, før han lørdag aften kan sætte sig til rette i Berlin og se finalen på nærmeste hold.

22-årige Nicolo er nemlig gået størstedelen af de 1.100 kilometer fra Torino i Italien og hele vejen til den tyske hovedstad. Det havde han skrevet på Twitter, at han ville, da Juventus spurgte deres fans, hvad de ville gøre, hvis 'Den Gamle Dame' nåede finalen.

Barcelona-stopper: Vi er 90 minutter fra det perfekte
Barcelona-stopper: Vi er 90 minutter fra det perfekte

Juventus er i Champions League-finalen efter samlet 3-2 sejr over Real Madrid
Juventus er i Champions League-finalen efter samlet 3-2 sejr over Real Madrid

Så de sidste ni dage har Nicolo De Marchi brugt på at tilbagelægge en helt masse kilometer, og fredag eftermiddag nåede han så til Berlin, hvor finalen spilles 20.45 lørdag aften.

Nicolo De Marchi er gået og cyklet det meste af vejen, men han fik også et lift af følgebilen i godt og vel 20 kilometer, da vejrforholdene blev lidt for voldsomme til en næsten almindelig gåtur.


Der er billeder fra hans imponerende tur i galleriet øverst, og du kan se flere billeder fra turen på Juventus' hjemmeside.

Og så kan du se Champions League-finalen klokken 20.45, hvor dommeren fløjter kampen mellem Juventus og FC Barcelona i gang. Det er for sent at gå til Berlin for at opleve stemningen på stadion, så slå i stedet et smut forbi 3+ eller Viaplay.


Otteårig dreng blev mobbet for at gro sit hår: Derfor gjorde han det alligevel
Otteårig dreng blev mobbet for at gro sit hår: Derfor gjorde han det alligevelLÆS OGSÅ: Din kat kan give dig dårlige karakterer

LÆS OGSÅ: Lejesvend sikrer Juventus pokaltriumf og the double

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx