Af Ritzau - 30/08-16 17:07

Crystal Palace lejer Loïc Rémy i Chelsea for sæsonenCrystal Palace lejer Loïc Rémy i Chelsea for sæsonen

Remy vandt Premier League i sin første sæson i Chelsea, men har ikke fået den ønskede spilletid i klubben.

storybild

Loïc Rémy genforenes med sin tidligere manager fra tiden i Newcastle, Alan Pardew, når han skifter til Crystal Palace på en lejeaftale. (Billede: Reuters/John Sibley)

Den franske landsholdsspiller Loïc Rémy skal tilbringe denne sæson i Crystal Palace, da Chelsea har indvilget i at udleje angriberen for resten af sæsonen.

Det meddeler de to Premier League-klubber tirsdag, skriver AFP.

- Dette er en god mulighed for mig, siger Remy til Crystal Palaces hjemmeside om skiftet.

29-årige Remy er kun blevet brugt i begrænset omfang, siden han kom til Chelsea i 2014. Han har spillet 46 kampe og scoret 12 mål for klubben.

Skiftet genforener Loïc Rémy med Alan Pardew, som var manager i Newcastle, da Remy optrådte for klubben i sæsonen 2013-2014.

- Det var meget vigtigt for mig, at jeg kender Alan Pardew. Han er en god manager, og jeg er glad for at være her (i Crystal Palace, red.), siger Remy.

Også Pardew er glad for gensynet.

- Loïc har været på min ønskeliste gennem hele dette transfervindue, og jeg er lykkelig over, at handlen nu er afsluttet, siger Pardew.

- Det var mig, der hentede ham til Newcastle, så jeg ved, hvad han er i stand til, og jeg er overbevist om, at han vil bidrage med kvalitet til holdet.

Franskmanden vandt Premier League og Liga Cuppen i sin første sæson i Chelsea.

Den tidligere Lyon-, Nice- og Marseille-angriber har spillet 31 landskampe for Frankrig og scoret syv mål, men det er snart to år siden, at han sidst blev udtaget.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx