Af - 29/04-15 15:10

Verdens bedste MMA-fighter kylet ud af UFCVerdens bedste MMA-fighter kylet ud af UFC

Heldet er sluppet op for den kontroversielle, amerikanske MMA-konge Jon Jones. Han har fået frataget sit verdensmesterskab og er smidt ud af UFC

storybild

Politifoto af Jon Jones.

Den 27-årige UFC-verdensmester i letsværvægt, Jon 'Bones' Jones, har fået flået bæltet af og er blevet smidt ud af UFC på ubestemt tid, efter han søndag angiveligt forårsagede en bilulykke, hvor en gravid kvinde kom til skade, og efterfølgende stak af fra stedet. Efterfølgende fandt politiet hash og en hashpibe i hans lejede bil.

- Det er ikke sjovt for os at tage titlen fra ham og suspendere ham, men vi er nødt til det, siger UFC-præsident Dana White til Fox Sports.

Ene dansker i verdens hårdeste liga - og han er klar til KAMP!
Ene dansker i verdens hårdeste liga - og han er klar til KAMP!

Jones meldte mandag sig selv til politiet i Albuquerque efter at have været efterlyst, og er nu sigtet for at gøre potentiel dødelig skade på en anden - en forbrydelse, der kan give tre års fængsel.

Dermed beviser den kontroversielle amerikaner endnu engang, at den eneste modstander, han ikke kan vinde over, er sig selv.

I buret er han uovervindelig. Udenfor er han et kvajhoved. (Bild: Polfoto/AP)

I det ottekantede UFC-bur har han kun tabt en eneste kamp, og det skyldes en diskvalificering, fordi han brugte ulovlige albuer. I 2011 blev han den yngste UFC-mester nogensinde, og siden da har han forsvaret bæltet otte gange. De fleste eksperter er enige om, at han er den bedste MMA-kæmper i verden på tværs af alle vægtklasser.

Sådan ender man som regel, når man møder Jon Jones i buret: På ryggen med et blodigt fjæs. (Bild: Polfoto/AP)

Men uden for ottekanten har hans tilværelse været præget af skandaler og dårlige beslutninger.

Pigerne kommer - og smadrer dig
Pigerne kommer - og smadrer dig

I 2012 kørte han galt i en brandert, og han er flere gange testet positiv for præstationsfremmende stoffer og kokain. Han er desuden forhadt af mange fans, fordi han har skrevet homofobiske tirader på sociale medier, og har været involveret i en række konfrontationer med modstandere og fans.

Han har netop undskyldt for sin seneste skandale på Twitter:


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx