Af - 16/10-16 19:30; Opdateret: 16/10-16 20:40

Se forskellene: Så stort er Caroline Wozniackis comebackSe forskellene: Så stort er Caroline Wozniackis comeback

Caroline Wozniackis wta-titel nummer 25 understreger, hvor suverænt et efterår, hun har haft: Træk i billederne herunder, for at se forskellen på FØR og EFTER US Open..

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Der er et ‘før’ og der er et ‘efter’, når man snakker Caroline Wozniackis 2016. Skillepunktet er US Open i september:

FØR havde Caroline Wozniackis sæson været en jammerdal fyldt med skader og nederlag.

EFTER har det bare været én lang optur, som i går kulminerede med karrierens 25 WTA-titel, da Caroline Wozniacki vandt finalen i Hongkong med Kristina Mladenovic 6-1, 6-7, 6-2.

- Første halvdel af sæsonen var middelmådig! Det var under hendes niveau, og hun præsterede slet ikke, hvad kun kan: Modstanderne troede på, at de kunne besejre Caroline, siger Caroline Wozniackis tidligere træner, Michael Mortensen.

Han pin-pointer vendepunktet til der, hvor Svetlana Kuznetsova i anden runde ved US Open førte med 4-0 i første sæt: Der så det sortest ud, og der, lige pludselig, kom den ‘gamle’ Caroline Wozniacki med et tilbage igen.

- Der faldt brikkerne på plads! Det var forløsningen, siger Michael Mortensen.
Caroline Wozniacki vandt 6-4, 6-4 og så sig ikke tilbage.

"Jeg er meget stolt over mig selv, og måden jeg har kæmpet mig tilbage på. Før US Open var jeg næsten nede som nummer 80 på ranglisten, og nu er jeg i nærheden af top-20. Det er et stort skridt.”

- I anden halvdel af sæsonen har hun uden sammenligning spillet det bedste tennis i sin karriere. Bedre end da hun nummer et i verden. Hun har en større variation i sit spil, hun bevæger sig bedre, siger Michael Mortensen, som bakkes op af den tidligere tennisspiller Michael Tauson

- Før US Open var det et kaos-år med skader og afbrydelser. Hun havde ingen selvtillid, så det var én stor kamp for hende. Men lige pludselig så slipper det bare der i New York, og siden har det været til et rent 10-tal. Hun er hurtigere, bevæger sig bedre. Forrygende, siger han.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx