Af - 18/01-15 20:33; Opdateret: 18/01-15 20:56

Legestue i Qatar: Danmark rundbarberede saudierneLegestue i Qatar: Danmark rundbarberede saudierne

Undertippede Saudi Arabien fik ikke et ben til jorden, da de danske håndboldherrer viste topklasse ved VM i Qatar.

storybild

Så kunne Danmark endelig juble : her Anders Eggert. (Billede: Poulsen Lars)

Søndag aften skulle danmarks håndboldherrer forsøge at få oprejsning efter den skuffende uafgjorte åbningskamp mod Argentina.

Men det blev ikke til den allerbedste start mod Saudi Arabien søndag aften - først slog et dansk angreb fra, og så fik araberne lov til at åbne ballet efter en kontra.

Det varede dog ikke mange minutter, før de danske håndboldherrer fandt deres spil frem, og så gik det hurtigt den rigtige vej - ikke mindst takket være Henrik Toft, der for alvor fik lejlighed til at vise målnæsen frem med hele otte mål i første halvleg.

Jannick Green fik lov at starte inde på mål frem for den normale førstemand Niklas Landin, og han gjorde et glimrende job med at holde Saudi Arabien fra at score.

Det fik resten af holdet fuldt udbytte af i den modsatte ende i , hvor der blev scoret - og hold nu fast - 11 gange i streg. 15-3 var stillingen således, før araberne igen rørte på sig, men det blev ikke til mere end få spjæt.

Første halvleg endte med stillingen 20-6 til Danmark, og så var der vist ikke mere at rafle om i dén kamp - tydelig klasseforskel de to mandskaber imellem.

Anden halvleg viste sig da heller ikke meget anderledes. Saudi Arabien havde ikke meget at komme med, omend de klarede sig lidt bedre end i den første halve time.

På intet tidspunkt var den suveræne danske føring dog i fare, og Danmark vandt kampen på fuldstændig suveræn vis: 38-18.

Saudi Arabien tabte deres første kamp mod Rusland med ti mål, og det olierige emirat har dermed en negativ målscore på 30 mål efter to kampe.​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx