Af Ritzau - 14/08-16 08:01

Bube overvejer at satse på 1500 meter frem mod næste OLBube overvejer at satse på 1500 meter frem mod næste OL

Andreas Bube føler sig langt fra udbrændt efter OL, men det kan være, der skal satses på en længere distance.

storybild

Andreas Bube forsøgte at indhente de andre, da han dystede i semifinalen i 800 meter ved OL i Rio, men det lykkedes ikke. (Billede: Scanpix/Olivier Morin)

Andreas Bube er ikke færdig med at løbe på topplan, efter at det ikke lykkedes at nå i finalen i 800 meter ved OL i Rio.

Men det kan være, der skal ske noget helt nyt. Satsningen i fremtiden skal måske være på 1500 meter, afslører Bube ovenpå legene i Brasilien.

- Nu overvejer jeg at løbe noget 1500 meter løb her til vinter i vores indendørssæson. Dels for at få lidt mere basetræning, men også for at se, om jeg har talent for det, siger Bube.

Hvis potentialet er stort nok, så kan det blive på den næsten dobbelte distance, at Bube vil udfolde sig frem mod OL i Tokyo i 2020.

- Hvis det går godt, så kan det være, jeg prøver at løbe indendørs-EM på distancen i marts.

- Hvis det ikke går så godt, så har jeg fået lavet noget basetræning, og det er jo meget fint, og så går jeg tilbage til 800 meter, siger han.

Bube vil gerne nå i en finale ved de olympiske lege, for det har han aldrig opnået.

- Jeg vil rigtig gerne fortsætte indtil Tokyo. Jeg føler stadig, jeg har noget potentiale, jeg ikke har fået udlevet endnu.

- Om det så bliver på 1500 meter eller 800 meter, det ved jeg ikke endnu, men der er mere træning, jeg gerne vil lave, og der er flere resultater, jeg føler, jeg kan opnå.

- Nu har jeg været til en semifinale til et OL, nu vil jeg gerne nå i en finale, siger Bube.

Desuden skal der arbejdes med nogle højintensive løb med kortere mellemrum. Ved OL i Rio oplevede Bube, at han ikke var frisk nok to dage i træk.

- Vi er nok nødt til at justere lidt i træningen og placere nogle intense træningspas tæt på hinanden, så jeg vænner mig til at præstere på højt niveau to dage i træk.

- Der er lang tid til næste OL, så vi har tid til at eksperimentere lidt, lyder det.

Bube løb sæsonens hurtigste tid, da han gennemførte semifinalen i 800 meter, men det var ikke nok til en finaleplads. Han endte som nummer 16 af de 24 semifinalister.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx