Af - 30/11-15 14:27

Bye-bye Bryant: Derfor er han en legendeBye-bye Bryant: Derfor er han en legende

Los Angeles Lakers frontfiguren Kobe Bryant stopper karrieren efter denne sæson.

storybild

(Billede: Polfoto/Alex Gallardo)

37-årige Kobe Bryant stopper efter den igangværende NBA-sæson en lang og gloværdig karriere. 'The Black Mamba' har fem NBA-mesterskaber på samvittigheden, og samtidig er han Los Angeles Lakers mest scorende spiller nogensinde. Ifølge basketeksperten Niklas Jørgensen er det da også en af de helt store, der takker af:

- Han er uden tvivl en legende. Både for hele NBA, men også for Los Angeles Lakers, hvor han har spillet i 20 år. Han har nok været en af de mest betydningsfulde spillere i ligaen de seneste 15 år, siger Fullcourt.dk's Niklas Jørgensen.

Philadelphia fortsætter negativ rekordstime i NBA
Philadelphia fortsætter negativ rekordstime i NBA

Den frivillige pensionering kommer næppe som den store overraskelse for basket-fans verden over. Kobe Bryant har i de seneste sæsoner kæmpet meget med skader, og i denne sæson er han langt under sit vanligt høje niveau.

- Bryant har virkelig lagt mange kræfter i at komme tilbage fra skader, men han er slet ikke på samme niveau længere. Det gør nærmest ondt at se ham spille i øjeblikket, så måske det er fornuftigt nok, at han stopper nu, siger Niklas Jørgensen.

Kæmpe tabere! NBA-hold tangerer utrolig nederlags-rekord
Kæmpe tabere! NBA-hold tangerer utrolig nederlags-rekord

Legendestatussen kan ingen dog tage fra Kobe Bryant og Michael Jordan-klonen rangerer da også oppe blandt de allerstørste nogensinde:

- Han er den anden bedste shooting guard nogensinde - kun overgået af Michael Jordan. Samlet set er han i top 10 over bedste spillere nogensinde i NBA, vurderer Niklas Jørgensen.

Golden State tangerer NBA-rekord med 15 sejre i træk
Golden State tangerer NBA-rekord med 15 sejre i træk


LÆS OGSÅ: Av av: Rihanna knuser kåd sportstjerne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx