Af Ritzau - 24/04-17 13:59; Opdateret: 24/04-17 14:26

René Toft melder afbud til EM-kvalifikationskampeRené Toft melder afbud til EM-kvalifikationskampe

Jacob Bagersted erstatter René Toft i håndboldherrernes kommende EM-kvalifikationskampe mod Ungarn.

storybild

René Toft Hansen (nummer 19) bliver ikke klar til de danske håndboldherrers EM-kvalifikationskampe mod Ungarn. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

De danske håndboldherrer kommer til at undvære en vigtig brik, når de i begyndelsen af maj møder Ungarn i to EM-kvalifikationskampe.

Den stærke forsvars- og stregspiller René Toft Hansen har således meldt afbud til den danske landstræner Nikolaj Jacobsen.

Det oplyser Dansk Håndbold Forbund (DHF) i en pressemeddelelse.

- René er en vigtig spiller, så det er selvfølgelig ærgerligt, at han ikke er blevet klar, siger Nikolaj Jacobsen i pressemeddelelsen.

Det er en skade i lyskenregionen, der har fået den stærke THW Kiel-spiller til at melde afbud, lyder det i DHF's pressemeddelelse.

Nikolaj Jacobsen har udtaget SC Magdeburgs Jacob Bagersted som erstatning for René Toft Hansen. Også Magnus Landin er inkluderet i landsholdstruppen.

- Jacob Bagersted har spillet godt på det seneste, så han kommer med masser af selvtillid, siger Nikolaj Jacobsen og fortsætter:

- Magnus Landin har hele tiden indgået i planerne, men vi ville godt lige se, hvordan hans skulder klarede de to kampe i sidste uge. Det gik godt, og derfor blev han efter planen udtaget.

Danmark møder Ungarn 3. maj og 6. maj. Både det danske mandskab og ungarerne har fire point efter to kampe i Gruppe 1 i EM-kvalifikationen.

Dermed topper de to hold kvalifikationsgruppen, hvor Holland og Letland indtager tredje- og fjerdepladsen med nul point hver.

De to bedste hold i gruppen kvalificerer sig til håndbold-EM i Kroatien i 2018.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nye Anja og Viktor-stjerner søges:...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Kræver hård straf til sexhypnotisør:...
bt.dk
Kvinde fundet liggende på banegård:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx