Af Ritzau - 29/01-17 16:40

FCM storsejrer over Esbjerg i Champions League-bragFCM storsejrer over Esbjerg i Champions League-brag

FCM Håndbold gik målamok, da Team Esbjerg tabte med hele 26-38 i kvindernes Champions League-turnering.

storybild

Stine Jørgensen (til venstre) og resten af FCM-mandskabet snuppede en storsejr, da Team Esbjerg søndag var på besøg i et rent dansk Champions League-opgør. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Det endte med en storsejr til hjemmeholdet, da FCM Håndbold søndag tog imod Team Esbjerg i kvindernes Champions League-turnering.

38-26 lød sejrscifrene til midtjyderne, og det betyder, at FCM nu har seks point for fem kampe og dermed er a point med Ljubljana på andenpladsen i gruppe 2. Team Esbjerg ligger sidst i gruppen med to point.

FCM kom bedst i gang i opgøret og bragte sig foran med 13-9 efter et kvarters spil. Landsholdsspillerne Stine Jørgensen og Trine Østergaard stod på dette tidspunkt hver især noteret for fem FCM-scoringer.

Herfra gik det dog i stå for hjemmeholdet, der indkasserede fire mål i træk og kunne se Esbjerg udligne til 13-13.

FCM havde ikke scoret i knap syv minutter, før Stine Jørgensen igen kom på tavlen til stillingen 14-13.

Især i kontrafasen gjorde gæsterne det godt, og ved pausen havde Esbjerg overraskende bragt sig foran med 19-17 i en yderst målrig første halvleg.

Fra begyndelsen af anden halvleg fik hjemmeholdet igen styr på sagerne og sikrede sig en tremålsføring ved at vinde de første otte minutter med 6-1.

Team Esbjerg kaldte en tidlig timeout i anden halvleg, men træner Lars Frederiksen og den nyligt tiltrådte assistenttræner, Jesper Jensen, havde svært ved at få deres hold tilbage på sporet i Ikast.

Da FCM-målmanden Sabine Englert nuppede et straffekast med et kvarter tilbage - ved stillingen 27-22 - virkede det til at være dødsstødet til Esbjerg.

FCM Håndbold sluttede også bedst af og endte med en stensikker sejr.

Landsholdsfløjen Trine Østergaard endte med ni FCM-scoringer på ti forsøg, mens Stine Jørgensen blev kampens topscorer med 12 mål.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
OL-atlet chokerer og forarger med...
bt.dk
Danmarks sejeste 11-årige? Tobias er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx