Af - 11/01-15 18:20

Danmark viser VM-form i overbevisende sejrDanmark viser VM-form i overbevisende sejr

Danmarks håndboldherrer sluttede søndag aften VM-forberedelserne af med en overbevisende sejr over Sverige.

storybild

Mikkel Hansen var i storform søndag aften, hvor han og resten af det danske landshold besejrede Sverige i Aarhus. (Billede: Polfoto/Arkivfoto)

I sidste testkamp inden VM i Qatar tog Danmark imod Sverige på NRGi Arena i Aarhus, hvor de danske drenge i den grad sendte naboerne til tælling. 28-19 viste måltavlen således efter de 60 minutter.

Den overbevisende sejr skyldtes ikke mindst en fremragende kamp af målmand Niklas Landin, der diskede op med den ene store redning efter den anden og fortjent blev kåret til kampens spiller af de danske tilhængere.

I den anden ende delte Mikkel Hansen og Mads Christiansen æren som topscorere ved hver at sørge for fem danske scoringer.

Dermed har Danmark besejret Sverige to gange i denne uge, idet de danske drenge også trak det længste strå i Malmö i mandags, hvor det sluttede med en kneben dansk sejr på 24-23.

Men så tæt var det bestemt ikke søndag aften. Danmark dominerede og var i front med 8-9 mål gennem det meste af kampen - til stor tilfredshed for de godt 5.000 tilskuere i den propfyldte hal.

Dermed drager landsholdet til Qatar på onsdag med tre sejre og et enkelt nederlag i bagagen fra den forgangne uge.

Her står Argentina klar som Danmarks første modstander på fredag.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx