17/03-16 12:45

Marienlyst suspenderer Hemmingsen som sportschefMarienlyst suspenderer Hemmingsen som sportschef

Carsten Hemmingsen er blevet suspenderet som sportschef i Marienlyst efter sagen om spil på egne kampe.

storybild

Den tidligere AB-spiller Carsten Hemmingsen er blevet suspenderet som sportschef i Marienlyst efter sagen om spil på egne kampe. (Billede: Polfoto/Ole Steen)

Fodboldklubben Marienlyst har torsdag valgt at suspendere sin sportschef Carsten Hemmingsen.

Det sker, efter at Carsten Hemmingsen har fået en straf af matchfixingnævnet i Danmarks Idrætsforbund (DIF) for at have spillet på egne kampe i sin tid som cheftræner i fodboldklubben Middelfart.

Straffen lød på seks måneders karantæne fra deltagelse i enhver aktivitet under Dansk Boldspil-Union (DBU) samt en bøde på 25.000 kroner.

- Boldklubben Marienlyst har nu haft lejlighed til at gennemlæse og forholde sig til DIF's kendelse vedrørende Carsten Hemmingsens sag om betting.

- På den baggrund har Boldklubben Marienlyst suspenderet Carsten Hemmingsen fra alt arbejde i klubben og som sportschef per 15. marts 2016, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

Carsten Hemmingsen, som blev ansat som sportschef i Marienlyst 16. december, har accepteret straffen, som gælder fra 15. marts.

- Det skal igen understreges, at Boldklubben Marienlyst tager afstand fra matchfixing og uetisk adfærd.

- Boldklubben Marienlyst har ikke yderligere kommentarer til en sag, der handler om en forseelse, der er sket før Carsten Hemmingsens ansættelse i Marienlyst, skriver klubben.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sikke en målfest: Real Madrid var...
bt.dk
Black Panther på vej til at slå alle...
bt.dk
Det er utroligt, at det her stadig er...
bt.dk
'Jeg er gravid i syvende måned - og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx