Af Niels O. Hansen - 03/07-17 14:56; Opdateret: 05/07-17 15:02

Tidligere stjerne: Jeg sad i min bil og ventede på at dræbe min tidligere rådgiverTidligere stjerne: Jeg sad i min bil og ventede på at dræbe min tidligere rådgiver

Den tidligere running back i Washington Redskins, Clinton Portis, var i 2013 tæt på at blive morder.

storybild

Den tidligere NFL-stjerne, Clinton Portis (th) , gik fallit og var tæt på at blive morder. Men så galt gik det trods alt ikke. (Billede: Jim McIsaac)

Forklaringen var, at Clinton Portis havde tabt penge. Mange penge.

I løbet af sine otte år i NFL - to år hos Denver Broncos og seks år hos Washington Redskins - tjente Clinton Portis ialt 43,1 millioner dollar (260 millioner kr.), men i 2013 var alle pengene væk. Han havde selv brugt en del af dem, men mange af dem var forsvundet på grund af dårlig investerings-rådgivning, og - havde det vist sig - fordi nogen havde hævet penge på hans konto, uden at han vidste det.

Det sidste kom frem ved flere retssager i perioden 2011 til 2013. Her mistede nogle af rådgiverne deres ret til at arbejde i den finansielle sektor. Men det gav jo ikke Clinton Portis pengene tilbage. Faktisk blev han på et senere tidspunkt - i 2015 - erklæret personlig konkurs.

Hele situationen havde gjort Clinton Portis så frustreret, at han ville dræbe en af sine tidligere rådgivere. Det skriver amerikanske ESPN med Sports Illustrated som kilde.

Det fremgår ikke af artiklerne, hvilken rådgiver der skulle have en kugle. Men det var dertil,,det var kommet, da Clinton Portis i 2013 tog en pistol og kørte sin bil til rådgiverens hjem i den amerikanske hovedstad, Washington D.C.

»Jeg sad i min bil og ventede på ham. Og det var ikke for at tæve ham. Det var for at dræbe,« siger den nu 35-årige Clinton Portis.

Når det alligevel ikke gik så galt, at han endte som morder, hang det sammen med, at han ikke kunne lægge sin mobil-telefon fra sig ude i bilen.

Han fik et opkald fra en kvindelig ven - en tv-producer, som også var uddannet familieterapeut.

»Dine penge er væk, men det er de mennesker, der elsker dig, jo ikke,« fortalte hun Clinton Portis.

»Tag hjem til din mor i Gainesville eller til nogle venner i Miami,« sagde hun og overbeviste ham om, at hvis han ikke vendte bilen, ville hans fire sønner ikke huske ham som den tidligere NFL-spiller, der var blevet chauffør, men som en morder, de kun kunne besøge bag glas og tremmer.

»Du har allerede tabt meget. Men du kan tabe endnu mere,« lød de ord, der overbeviste Clinton Portis om, at det trods alt ikke var det hele værd at dræbe et andet menneske.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Guldvinder hældte øl i hovedet på...
bt.dk
Vi lever tættere og tættere sammen
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx