Af - 08/01-17 16:28

Amatører bag skør regning til topklub: - 72 øl, takAmatører bag skør regning til topklub: - 72 øl, tak

Ishockey-klubben Sønderjyske har fået en noget usædvanlig regning for at låne en amatørmålmand i et par kampe: Tre rammer dåse-øl.

storybild

Jesper Nielsen vogter målet for Sønderjyske, og derfor må klubben til lommerne. Eller måske bare ned over a' græns. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Der er ofte store summer på spil, når sportsklubber køber eller lejer spillere. Men det var der ikke, da Sønderjyske i december lånte sin egen tidligere reservemålmand i den fynske amatørklub, HCA Odense.

Målmanden Jesper Jensen spillede to kampe for Sønderjyske, og han gjorde det ganske godt mod Rungsted, som blev slået 3-1 i Hørsholm, og som først vandt efter ekstra perioder i hjemmekampen i Rungsted.

TV: Her får materialemand debut for førsteholdet
TV: Her får materialemand debut for førsteholdet

Og det vil HCA Odense nu have betaling for: Og meget passende, når det handler om en aftale mellem nogle glade amatører og en klub tæt på grænsen, så er prisen for lånet af udlånet af målmanden en række dåse-øl, som man kan se af fakturaen herunder.

Is-talenters succes giver håb om stort hjemmebane-VM
Is-talenters succes giver håb om stort hjemmebane-VM

Og selvfølgelig skal Odense-holdet nok blive betalt. Og noget tyder endda på, at den endelige betaling bliver på mere end 72 øl.

- Vi vil med det samme fremvise jeres faktura for administrende direktør Klaus B. Rasmussen, hvorefter vi hurtigst muligt vender tilbage til jer. Vi gør samtidigt venligst opmærksom på, at I har glemt momsen. Det endelige beløb må derfor ende på 96 stk, skriver Sønderjyskes kommunikations- og marketingchef, Kell Haugaard i en kommentar på facebook.

LÆS OGSÅ: Esbjergs mesterhold henter tiltrængt sejr over ligaduks

LÆS OGSÅ: Danske ishockeytalenter taber til Rusland i VM-exit

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Deres klage kostede Google...
bt.dk
Forrygende underholdning i første...
bt.dk
Sæsonens dårligste kamp i Randers: Og...
bt.dk
Flere KFC-restauranter lukket af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx