Af - 27/01-16 11:29; Opdateret: 27/01-16 12:47

TV: Hele Italien jubler: Juves juvel kan blive den nye MessiTV: Hele Italien jubler: Juves juvel kan blive den nye Messi

Juventus-argentineren Paulo Dybala har taget Serie A med storm og nævnes som en arvtager til Lionel Messi. Se hvor god han er her.

Paulo Dybala tager et dybdeløb og kan roligt sparke den forbi Romas målmand i weekendens topkamp, som sluttede 1-0 til Juve.

Paulo Dybala. Husk navnet. Lige nu er Juventus-angriberen den hotteste spiller i Serie A. Med sine otte mål i den seneste 10 kampe er han en af de største årsager til, at Juventus er stærkt tilbage i mesterskabskampen.

Nu bliver den 22-årige argentiner så af Støvlelandets eksperter nævnt som spilleren, der kan løfte arven fra selveste Lionel Messi.

Preben Elkjær: Derfor genvinder Juventus guldet - trods skidt sæsonstart
Preben Elkjær: Derfor genvinder Juventus guldet - trods skidt sæsonstart

Den vurdering er verdens bedste spiller ikke uenig i:

- Dybala er en glimrende spiller med en stor fremtid foran sig. Ham kommer vi til at høre meget om i de kommende år. Stol på mig, har Messi sagt om sin landsmand til Tuttosport.

Efter en stille indkøringsperiode oven på skiftet fra Palermo, hvor Dybala i tre sæsoner havde vist lovende takter, så har han med sin målfarlighed i de seneste par måneder vist, hvorfor Juve gav op mod 300 millioner kroner for ham.

Paulo Dybala har scoret 12 mål og lavet 7 assists i alt i Serie A i denne sæson(Bild: Polfoto/AP)

Roma-stjerne beskyldes for racisme i Juventus-kamp
Roma-stjerne beskyldes for racisme i Juventus-kamp

Og det har de nok ikke fortrudt. Efter Dybala i weekenden sikrede Den Gamle Dame den 10. sejr i streg med sit snedige 1-0-sejrsmål mod Roma (se det øverst i artiklen), vurderes han til at være mere end det dobbelte værd.

Spørgsmålet er nu, hvor længe Juventus kan holde på deres guldfugl. Blandt mange andre store klubber har FC Barcelona haft repræsentanter til stede for se nærmere på La Joya (Juvelen), som er Dybalas spanske kælenavn.

Juventus slår Roma og forlænger sejrsstimen
Juventus slår Roma og forlænger sejrsstimen

Jeg ville da gerne spille sammen med Messi,

sagde Dybala til avisen Sport for nylig.

I aften skal den kommende verdensstjerne være med til at skyde Juve et stykke nærmere Coppa Italia-finalen, når Inter kommer på besøg på Juventus Stadium i den første af to semifinaler.

Udover assists og lækre angribermål, så har Dybala også en verdensklasse venstrefod, når det gælder frispark. Se to eksempler herunder:

LÆS OGSÅ: Juventus flyver videre: Klar til pokalsemifinalen

LÆS OGSÅ: De fem store fodboldligaer har vokseværk i 2016

LÆS OGSÅ: Endelig: Nu kan du se spansk og italiensk fodbold på dansk tv

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx