Af Ritzau - 09/10-16 12:29; Opdateret: 09/10-16 21:12

Polsk stjerneangriber er ude i op til et halvt årPolsk stjerneangriber er ude i op til et halvt år

Polske Arkadiusz Milik pådrog sig en slem knæskade efter en tackling i lørdagens kamp mod Danmark.

storybild

Den polske angriber Arkadiusz Milik (i lyseblå) har været i forrygende form for Napoli i efteråret. Nu ser det ud til, at italienerne må undvære ham et stykke tid. (Billede: Reuters/Ciro De Luca)

Det polske fodboldlandshold har fået et skår i glæden, efter at det lørdag aften blev til en 3-2-sejr over Danmark i VM-kvalifikationen.

Angriberen Arkadiusz Milik, der til daglig spiller i den italienske klub Napoli, pådrog sig en alvorlig knæskade efter et sammenstød med den danske forsvarsspiller Jannik Vestergaard i lørdagens opgør.

Det skriver det tyske nyhedsbureau dpa, som meddeler, at der er tale om et ødelagt ledbånd i det ene knæ.

Det kræver en operation, som vil holde angriberen ude af spillet i fire til seks måneder.

Milik blev udskiftet umiddelbart efter episoden med Jannik Vestergaard.

Det var Miliks angrebskollega, Robert Lewandowski, der med tre mål løb med overskrifterne lørdag aften. Men Milik har ellers haft en forrygende sæson.

Siden sit skifte til Napoli fra hollandske Ajax i sommer står den 22-årige angriber således noteret for syv mål i ni kampe.

Det polske mandskab, der må regnes som Danmarks største konkurrent i VM-kvalifikationen, får dermed ikke glæde af hans kvaliteter i resten af holdets kampe på denne side af nytår.

Polen tager tirsdag imod pointløse Armenien i VM-kvalifikationen, mens man 11. november skal forsøge at hente point på udebane mod Rumænien.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx