Af Ritzau - 24/06-16 07:20

Team Esbjerg holder sammen på sin guldduoTeam Esbjerg holder sammen på sin guldduo

Lars Krogh Jeppesen fortsætter som assistent under Lars Frederiksen for Team Esbjergs danske mesterhold.

storybild

Lars Krogh Jeppesen skal nu i gang med sin tredje sæson som assistent i Team Esbjerg. (Arkivfoto). (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Team Esbjerg-træner Lars Frederiksen får også Lars Krogh Jeppesen som assistent i den kommende sæson.

Det oplyser den danske mesterklub, der for halvanden måned siden vandt DM-guld for første gang i klubbens historie med den succesfulde duo på trænerbænken. Forrige sæson endte med sølv.

For sportschef Thomas Hylle har det været vigtigt at skabe kontinuitet i det kommende år, der også byder på kampe i Champions League for de esbjergensiske håndboldkvinder.

- Alt skal bare fungere, og det er vigtigt, at vi kender hinanden, siger Hylle i en pressemeddelelse.

- Lars Krogh er en del af et succesfuldt trænerteam, der supplerer hinanden godt, og hvor der er plads til at have forskellige tilgange til spillet.

- Han er mere temperamentsfuld og impulsiv end Lars Frederiksen, og han er i sine to første sæsoner i Team Esbjerg konstant vokset med opgaven, forklarer sportschefen.

37-årige Lars Krogh Jeppesen glæder sig over den etårige forlængelse, der også betyder, at han kan fortsætte som håndboldkommentator hos DR.

- Mit samarbejde med Lars er rigtig godt, han giver plads, og vi fungerer som et team, hvor vi begge bidrager i en åben proces, siger den tidligere topspiller.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx