Af - 29/08-14 08:41; Opdateret: 29/08-14 09:02

Skørt: Computerspil blev afgørende for fodboldstjernes klubskifteSkørt: Computerspil blev afgørende for fodboldstjernes klubskifte

Angriberen Bafetimbi Gomis tog utraditionelle metoder i brug, da han overvejede sit skifte til Swansea.

storybild

Gomis i Lyon-trøjen (Billede: AP/Polfoto/arkivfoto)

Michael Laudrups tidligere klub, Swansea City, kunne i dette transfervindue præsentere den franske landsholdsspiller Bafetimbi Gomis.

Angriberen var dog ikke sikker på, hvad Swansea City var for en størrelse, og han gjorde derfor, hvad enhver mand ville gøre, han startede computeren og dobbeltklikkede på Football Manager.

- Jeg spiller ret meget Football Manager. Da jeg spillede for Lyon, rejste vi en del i forbindelse med europæiske kampe. Derfor brugte jeg flyveturene på at spille, siger han til swanseacity.net.

- Det hjalp mig meget, da jeg skulle lære mere om Swansea.

Officielt: Laudrup fyret i Swansea
Officielt: Laudrup fyret i Swansea

Bafetimbi Gomis startede ikke bare spillet op og skimmede holdet. Nix, han gik seriøst til værks for at lære mere om medspillernes evner og karakteristika.

- Inden jeg skrev under, brugte jeg en måned på at spille med Swansea, så jeg kunne lære mere om mine kommende holdkammerater - for lige at få den ekstra viden, siger han.

Var god mod topholdene
Football Manager er kendt for dets detaljerede informationer om hver enkelt spiller, og det er tidligere kommet frem, at selv europæiske klubber bruger spillets database, når der skal scoutes spillere.

Paradis for fodboldfans
Paradis for fodboldfans

Cardiffs manager Ole Gunnar Solskjær har også fortalt, hvordan han brugte spillet til at forberede ham på livet som manager. Men det store spørgsmål er selvfølgelig, hvordan Gomis klarede sig i spidsen for den walisiske klub?

- Jeg vandt ikke mange trofæer, men jeg drillede mange af ligaens tophold og sluttede sæsonen på en ottendeplads, siger Gomis.

- Jeg vandt mange kampe mod de store klubber, og ifølge spillet havde jeg nogle gode spillere på holdet, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chokfyring i Superligaen: Fyrer...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx