Af Ritzau - 26/10-16 07:19

Kritiseret dansk keeper bliver igen gennemhullet i NHLKritiseret dansk keeper bliver igen gennemhullet i NHL

Frederik Andersen har fået en skidt start på livet i Toronto, og han blev nok en gang skudt i sænk.

storybild

Steven Stamkos (i hvidt) scorer et af Tampa Bay Lightnings syv mål på danske Frederik Andersen i Toronto Maple Leafs-målet. (Billede: Scanpix/Dan Hamilton)

Den danske NHL-målvogter Frederik Andersen har fået alt andet end en god start for Toronto Maple Leafs, som han skiftede til inden denne sæson.

Han har fået hård kritik i medierne, efter at pucken er feset ind om ørerne på ham i de første kampe, og natten til onsdag dansk tid gik det galt igen, da Andersen og Toronto tabte 3-7 hjemme mod Tampa Bay Lightning.

Danskeren stod hele kampen mellem stængerne for det canadiske mandskab, men Andersen imponerende på ingen måde.

Toronto dominerede skudstatistikken tungt med 43 forsøg, men Tampa Bay formåede at passere danskeren syv gange på blot 24 forsøg.

Dermed har holdet kun vundet en enkelt af sæsonens første seks kampe, og det skyldes ikke mindst, at man i gennemsnit har lukket mere end fire mål ind i per kamp.

Medierne har været efter Toronto-defensiven og i særdeleshed keeper Frederik Andersen, og de syv indkasserede mål i seneste kamp vil sandsynligvis bidrage til øget kritik.

Han kom til klubben denne sommer efter nogle gode år for Anaheim Ducks, og udstyret med en femårig kontrakt til en værdi af 25 million dollar er der pres på danskeren for at levere - indtil videre uden succes.

Mere succes har Frans Nielsen haft siden skiftet til Detroit Red Wings. Holdet tog sin femte sejr i syv kampe med 4-2 hjemme over Carolina Hurricanes.

Mikkel Bødker og San Jose Sharks vandt 2-1 efter overtid mod Anaheim Ducks, mens der var nederlag til både Nikolaj Ehlers i Winnipeg Jets samt Vancouver Canucks med Jannik Hansen og Philip Larsen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx