Af - 29/01-15 09:07; Opdateret: 29/01-15 09:30

TV: Alonso og Button på slap line i film-klassikerTV: Alonso og Button på slap line i film-klassiker

McLaren varmer på finurlig vis op til præsentationen af den nye 2015-racer.

Se McLaren-filmen med 'Tilbage til fremtiden'-temaet her.,

Glem Marty McFly.

For i en ny lille film fra McLaren spiller Jenson Button og Fernando Alonso hovedrollerne i en opdatering af 'Tilbage til fremtiden'-universet. SE FILMEN ØVERST

Manager: Magnussen kigger på helt ny løbsserie
Manager: Magnussen kigger på helt ny løbsserie

Det er selvfølgelig en lille forsmag på torsdagens helt store begivenhed på McLaren-fabrikken, hvor Formel 1-teamet præsenterer sin racer til 2015-sæsonen. Navnet er MP4-30.

I filmen ser de to kørere så meget frem til den nye sæson, der begynder den 15. marts i Melbourne, at de indstiller tidsmaskinen i form af en McLaren-sportsvogn til at bringe dem derhen.

- Veje? Vi har ikke brug for veje, dér, hvor vi skal hen, men vi skal bruge racerbaner, som Jenson Button konstaterer i filmen.

McLaren-teamet kan i det hele taget godt lide at lege med film-mediet. I den forgangne sæson blev Kevin Magnussen også præsenteret som tegnefilms-figur i en serie i flere afsnit.

Magnussens konkurrent: - Jeg tager hans plads
Magnussens konkurrent: - Jeg tager hans plads

Efter at den nye racer torsdag bliver præsenteret, skal den vise sit værd for første gang fra på søndag. Her venter fire testdage på Jerez-banen i Spanien. Her bliver der ikke plads til Kevin Magnussen - for her vender Jenson Button og Fernando Alonso tilbage til rollerne som racerkørere.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx