Af Ritzau - 25/02-16 09:33; Opdateret: 25/02-16 10:37

Magnussen vil overgå sig selv på anden testdagMagnussen vil overgå sig selv på anden testdag

Efter onsdagens succes jagter Kevin Magnussen flere tiltrængte kilometer på sin anden dag i Renault-raceren.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Kevin Magnussen håber at overgå sin første flotte testdag i Barcelona. Se billeder derfra her.

Racerkøreren Kevin Magnussen har torsdag morgen styret sin Formel 1-Renault ud på Circuit de Catalunya i Barcelona til anden testseance, og efter sin vellykkede debut onsdag har danskeren store forhåbninger til endnu en god dag i sædet.

Magnussen fortalte efter sin første test, at han havde blå mærker over det meste af kroppen, fordi han endnu ikke helt havde vænnet sig til at være tilbage i sædet, så derfor er det vigtigt at få en masse kilometer under bæltet igen på andendagen.

Glad Magnussen om debut: Vigtigt at få en masse omgange
Glad Magnussen om debut: Vigtigt at få en masse omgange

- Jeg håber, at jeg får kørt endnu flere omgange end onsdag, for det vil være godt for mig. Og for holdet er det vigtigt at få så mange data på bilen som muligt, siger Kevin Magnussen.

Han nåede 111 omgange onsdag, hvor han slap for store problemer med bilen. Og den 23-årige dansker er begejstret for de første indtryk af det hold, han skal køre for i den kommende sæson.

- Samarbejdet er virkelig godt. Der er en god stemning, og man skal ikke undervurdere, hvor meget det betyder.

Magnussen får vellykket testdebut for Renault
Magnussen får vellykket testdebut for Renault

- Der er rigtig mange mennesker, der har været her i mange år. Det gør, at der er et godt sammenhold. Det skaber et godt fundament af folk, som kender hinanden og måden, de arbejder på, lyder det fra Kevin Magnussen.

Torsdagens test er Formel 1-holdenes fjerde ud af i alt otte, inden sæsonen bliver skudt i gang i Melbourne 20. marts.

Formel 1 indfører nyt kvalifikationssystem
Formel 1 indfører nyt kvalifikationssystem

Tiden er altså knap for Renault-holdet, der har gennemgået store forandringer, siden Renault overtog Lotus efter sidste sæson.

- Vi har selvfølgelig rigtig meget arbejde foran os med bilen, men det er et stærkt team, og jeg tror, at de nok skal komme hurtigt efter det, siger Kevin Magnussen.

Torsdagens test slutter klokken 18.

LÆS OGSÅ: Renault-chef: Magnussen og Palmer står helt lige

LÆS OGSÅ: Eksperter: Magnussen skal vise lederevner i spansk test

LÆS OGSÅ: Trods uheld: Magnussen debuterer på et begejstret hold

LÆS OGSÅ: Rivalen har gjort det beskidte arbejde for Magnussen

LÆS OGSÅ: Nedtur har fået Magnussen til at nyde Formel 1: Det er som at vinde i Lotto

LÆS OGSÅ: Magnussens chef før debut: Han skal intet bevise

LÆS OGSÅ: Magnussen om sløj Renault-test: Det er kun småting

LÆS OGSÅ: Magnussens hold har forventede problemer i første test

LÆS OGSÅ: Det er på spil i dag for Kevin Magnussen og co

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk designer forbavset over vare i...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Renterne er på vej op: Så stor bliver...
bt.dk
Godt nyt til FCK efter fadæse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx