Af - 11/01-17 10:50; Opdateret: 11/01-17 11:07

Kevin er tilbage: Løfter  vægte op til ny sæsonKevin er tilbage: Løfter vægte op til ny sæson

Juleferien er officielt slut for Kevin Magnussen. Han er gået i gang med at løfte vægte for at forberede sig til den nye Formel 1-sæson.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Efter længere tids radio-tavshed fra Kevin Magnussen på de sociale medier, er den danske Formel 1-kører tilbage. Og han lander med fart på: Han er godt i gang med at løfte vægte op til den nye Formel 1-sæson, hvor bilerne kommer til at kræve noget større muskler at dirigere rundt med.


Og nej, det er ikke et højteknologisk Formel 1-rat, som Kevin Magnussen her styrer med. Det er en vægt, som skal gøre danskeren i stand til at lægge arm med den kraftigere 2017-racer, som Haas Teamet vil udstyre ham med.

Kevin Magnussen: - Jeg sigter stadig efter storhed!
Kevin Magnussen: - Jeg sigter stadig efter storhed!

Og det giver god mening, at Kevin Magnussen er i gang med de tunge vægte.

- Bilerne bliver fysisk sværere at køre. De fleste kørere skal arbejde for at få to-tre kilo flere muskler på kroppen, for Formel 1 bliver fysisk mere krævende at køre, siger
Viasats Formel 1-ekspert, John Nielsen.

Lukning truer økonomisk ramt Formel 1-hold
Lukning truer økonomisk ramt Formel 1-hold

Endnu har Kevin Magnussen god tid til at bygge muskler på. Sæsonens første grandprix er i Australien, og det skal først køres 26. marts.

Men allerede 27. februar skal Kevin Magnussen ud og rulle i Haas-raceren, når Formel 1-holdene som sædvanligt indleder årets testkørsler på Circuit de Catalunya udenfor Barcelona.

LÆS OGSÅ: 2017: Sådan går det Kevin, Caroline og alle de andre

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen: Skiftet til Haas er ikke en omvej

LÆS OGSÅ: QUIZ: Hvem sagde det - Kevin, Kanye eller Kjærsgaard?

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Værdifuld BMW stjålet: Genkender du...
bt.dk
Guld-darlings ’hidsige’ kæreste i...
bt.dk
Teenageren Emma trodsede sine...
bt.dk
Konkurrenterne håner FCK-kaptajn:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx