Af Ritzau - 09/11-16 14:01

Brøndby går håbefuld ind til CL-kamp mod Manchester CityBrøndby går håbefuld ind til CL-kamp mod Manchester City

Brøndbys kvindehold i fodbold skal onsdag aften møde Manchester City i Champions League.

storybild

Brøndby og Manchester Citys kvinder tørner sammen i Champions League. (Billede: Scanpix/Nils Meilvang)

Skulle Brøndbys herrer møde Manchester City i Champions League, ville det danske hold nok ikke have den bedste chance for at løbe med sejren.

Når de to klubbers kvindehold møder hinanden i ottendedelsfinalerne onsdag i Manchester, er der heller ikke nogen grund til, at de danske damer skal tage den med ro.

Manchester Citys hold er nemlig ligesom klubbens herrehold gode til at slå en masse indlæg og spiller meget direkte.

Sådan lyder meldingen fra Brøndbys træner og tidligere fodboldspiller, Per Nielsen.

- Jeg tror godt, at vi kan vinde. Vi er super klar til kampen, og vi ved, at det bliver en meget, meget svær udfordring, men vi går ind til denne her kamp med en tro på, at vi godt kan skabe et godt resultat, siger han.

Ifølge træneren har holdet en række dygtige spillere, og en god del af dem spiller også på det engelske landshold, som klarer sig godt.

- Vi kommer til at møde et helt andet hold, end vi er vant til. Vi skal også lige indstille os på, at det ikke kommer til at være os, der har bolden mest, siger han.

I Manchester City er træneren Nick Cushing dog heller ikke helt sikker på en sejr mod Brøndby, som han omtaler som et erfarent hold i Europa.

- Vi har set Brøndby spille. Vi ved ikke, hvad deres strategi er. De kan komme til at vinde kampen, eller det kan ende med at stå lige. Vi vil altid prøve at vinde, siger han til klubbens hjemmeside.

Brøndbys kvinder nåede til semifinalerne i Champions League for to sæsoner siden. Men her blev de slået 0-13 af Frankfurt.

Hvor langt Brøndby kommer i denne sæson, afhænger blandt andet af, hvilke hold de skal møde. Per Nielsen håber på, at holdet kan komme med i kvartfinalerne.

Brøndby spiller mod Manchester City klokken 20 og igen 16. november på hjemmebane.

Fortuna Hjørring er også kommet frem til ottendedelsfinalen. Onsdag aften klokken 20.30 spiller Fortuna Hjørring ude mod italienske Brescia.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx