Af - 19/08-14 08:57; Opdateret: 19/08-14 09:51

Hjulmands forfærdelige start i TysklandHjulmands forfærdelige start i Tyskland

På lørdag starter sæsonen i Bundesligaen - men allerede inden første kamp, er Kasper Hjulmand presset efter en frygtelig start som træner i Mainz, der allerede er røget ud af to turneringer. Lokal ekspert giver ham 'tre-fire' kampe til at vende skuden, ellers...

storybild

(Billede: Polfoto)

Achtung!

Kasper Hjulmand har kun været Mainz-træner i tre turneringskampe, men hvis ikke resultaterne bliver bedre, får han højst tre-fire kampe mere.

Så kontant lyder advarslen fra Klaus Reimann, der dækker Mainz 05 for den lokale avis Rhein-Zeitung. Og allerhelst skal forbedringerne være tydelige i sæsonens første Bundesligakamp på lørdag.

Rørt hjulmand sagde farvel med tårer i øjnene
Rørt hjulmand sagde farvel med tårer i øjnene

- Lad os sige det sådan: Han må ikke forkludre starten på Bundesligaen, som det er sket med pokalturneringerne. Hvis han gør det, så... lyder det ildevarslende fra den tyske Mainz-kender.

Men danskeren er nu også kommet ganske forfærdeligt fra start: Efter de tre første kampe har Kasper Hjulmand og Mainz allerede måtte sige farvel til både Europa League og den tyske pokalturnering. I begge tilfælde var Mainz endda storfavoritter til at gå videre, men kiksede alligevel.

FC Nordsjælland henter sen sejr i superligapremiere
FC Nordsjælland henter sen sejr i superligapremiere

Kasper Hjulmand er selv godt klar over, at den er gal. Men han håber, at det bliver bedre.

- Det bliver bedre, men vi har brug for tid, sagde han efter pokal-nederlaget til Chemnitz fra tredjebedste række, der fik de første avisartikler til at antyde muligheden for en fyring -hvilket i sig selv er fuldstændigt uhørt i Mainz.

- Mainz er ikke kendt for at fyre træner efter en eller to fiaskoer. Det er manageren Christian Heidel selv, der har hentet ham, det var ham, der ville have ham, så han vil sikkert afvente tre-fire kampe og se, hvad der sker, siger Klaus Reimann.

Indtil videre har danskeren rygdækning i klubbens ledelse. Og sympati.

- For en ny træner er det ubehageligt, når han i begge de to første kampe ryger ud af turneringen, siger manager Christian Heidel til DPA.

LÆS OGSÅ: Hjulmand: Mainz passer perfekt til mig

LÆS OGSÅ: Officielt: Hjulmand bliver træner i Mainz

LÆS OGSÅ: Hjulmand og Mainz 05 er et 'perfekt match'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Flere nye tilfælde af frygtet sygdom...
bt.dk
Bror til fransk politihelt: Han...
bt.dk
Sanne Salomonsen: Derfor bliver...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx