Af - 17/03-15 23:02

Arh-senal! Miraklet i Monaco udeblevArh-senal! Miraklet i Monaco udeblev

AS Monaco er i kvartfinalen i Champions League, selv om Arsenal var tæt på med 2-0-sejr. »Fortjent nok,« mente skuffet Arsenal-spiller

storybild

(Billede: Polfoto)

Stakkels Arsenal-fans...
Så tæt på, og alligevel så langt fra.
I går blev det til en 2-0-sejr i Monaco, hvilket var præcist et mål for lidt til at kunne juble over Champions League-historiens største comeback.
Et sølle mål, og ved et par lejligheder, et par sølle millimeter skilte Arsenal fra miraklet.

Gareth Bale sætter prop i scoringskrise i Real-sejr
Gareth Bale sætter prop i scoringskrise i Real-sejr

- Vi prøvede absolut alt, og når du ser på kampen, så kunne vi have scoret mere end to. Men Monaco fortjener det, og det er ok, lød det efter kampen fra Arsenals Per Mertesacker efter at London-holdet for FEMTE år i træk må indse, at 1/8-finalen bliver sidste station i årets Champions League.

Men uha, det var tæt på, og når manager Arsene Wenger genser kampen, vil han snildt kunne en håndfuld Arsenal-chancer, som på den rigtige dag kunne være blevet til det ene mål, som endte med at mangle i regnskabet.

Manchester United knuser Tottenham og nærmer sig toppen
Manchester United knuser Tottenham og nærmer sig toppen

Det startede som en mission impossible for englænderne, men efter 36 minutter tændte Oliver Giroud for alvor håbet med sin scoring til 1-0. Da så det pludselig noget mere spiseligt ud for gæsterne.

Monegaskernes modsvar var at stå solidt plantet bag bolden og vente, og vente, og vente, for så en sjælden gang at skyde fremad i kontraangreb, som Arsenal-forsvaret ikke for alvor behøvede bekymre sig om: Farlige var Monaco i hvert fald ikke.

Det var Arsenal derimod, og med 10 minutter igen blev det for alvor spændende, da Aaron Ramsey scorede til 2-0 efter et stolpeskud fra Mesut Özil.

Så var der pludselig drama for alle pengene i de sidste minutter. Arsenal pressede på, Monaco lod sig presse tilbage... og i sidste ende endte det som sædvanligt for Arsenal, mens Monaco kan puste ud og glæde sig over holdets første kvartfinale siden 2004, hvor det endte med en finaleplads.

LÆS OGSÅ: Rystet Real Madrid-spiller: - Af og til må man lide

LÆS OGSÅ: Ronaldo slår europæisk målrekord

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Borgere vågnede til mærkværdigt syn:...
bt.dk
Gemmer der sig en formue på loftet?...
bt.dk
Hjemmehjælper anholdt
bt.dk
Russisk curlingspiller mister OL-bronze
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx