Af - 15/12-15 13:50

Slidt Caroline Wozniacki: Jeg tager et år ad gangenSlidt Caroline Wozniacki: Jeg tager et år ad gangen

Selvom Caroline Wozniacki kun er 25 år gammel, så vil hun ikke love at hun fortsætter længe endnu: - Jeg ved ikke hvor længe jeg bliver ved

storybild

(Billede: Polfoto)

De fleste mennesker begynder ikke at tænke på pensionen, før de er langt oppe i alderen. Men det gør Caroline Wozniacki tilsyneladende.

- Jeg tager et år ad gangen, og jeg ved ikke hvor lang tid, jeg bliver ved. Efter karrieren bliver jeg nok inden for sporten, men jeg synes også, at mode- og tv-branchen er ret interessant. Om jeg har fået nogle tilbud? Ja, masser, siger hun til magasinet Idrætsliv, der bliver udgivet af Dansk Idrætsforbund.

Her er Caroline Wozniackis store mål for 2016
Her er Caroline Wozniackis store mål for 2016

Det er tidligt at begynde at tænke på pensionen og tiden efter den aktive karriere, men der er en god grund til det: Selv om Caroline Wozniacki kun er 25 år gammel, så kan hun mærke, at alderen trykker:

- Ja, jeg startede jo som helt ung og spillede min første professionelle turnering for 10 år siden. Før det trænede jeg jo også hårdt og spillede rundt om i verden, så jeg kan sagtens mærke at kroppen bliver ældre,

Fysisk fokus skal sikre Wozniacki-succes i næste sæson
Fysisk fokus skal sikre Wozniacki-succes i næste sæson

Hun indrømmer dog, at der lige er et par drømme, som hun endnu mangler at sætte hak ved:

- Jeg har opnået meget, og jeg har vundet stort set alle turneringer, så jeg er på et punkt, hvor jeg er stolt af alt det, jeg har præsteret. Men man kan jo altid blive bedre, og jeg mangler stadig at vinde en grandslam-titel og en OL-medalje. Det er de to mål, jeg primært går efter i den kommende tid, siger hun.

LÆS OGSÅ: Wozniacki får ram på Serena Williams i showkamp

LÆS OGSÅ: Fest, fjolleri og BFF-vibes: Så vildt har Wozzy og Serena det sammen

LÆS OGSÅ: Williams tavs om skuffelse - reddet af Wozniacki

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx