Af - 16/01-14 08:00; Opdateret: 16/01-14 08:29

Fra skadeshelvedet: Jeg har et år til at vise mig fremFra skadeshelvedet: Jeg har et år til at vise mig frem

Kasper Lorentzen har været ude med knæskader i et år. Han tager os med i genoptræningslokalet og sine tanker fra skadeshelvedet.

storybild

Kasper Lorentzen nåede at spille Champions League - mod blandt andre Shaktar Donetsk og Willian - med FC Nordsjælland, før han blev skadet for et år siden. (Billede: Polfoto/AP/LARS POULSEN)

- Jeg blev opereret i november for tredje gang. Jeg er klar igen om fire-seks-otte måneder. Hvis vi går ud fra, at det tager et halvt år, er jeg ude resten af foråret.

Stokholm: FCN eller stop
Stokholm: FCN eller stop

- Man lærer at kende sig selv, når man kommer ud for sådan noget her. Jeg havde det også i min tid i Brøndby. Mentalt bliver man en gang imellem træt af det hele, men jeg vil ikke presse det denne gang.

- Skaden opstod i en ligalandsholdskamp mod Canada for et år siden. Det var simpel kontakt, da jeg blokerede et spark. Det gav et vrid i knæet, men jeg spillede resten af kampen færdig på det, men det reagerede så efterfølgende. Min yderste menisk er blevet beskadiget.

FCN: Syg sportschef er færdig i jobbet
FCN: Syg sportschef er færdig i jobbet

- Jeg cykler og laver en masse af de øvelser, jeg kender og har skemalagt. Så skal det venstre ben styrketrænes, for det kan det godt, og overkroppen skal også holdes ved lige. Så jeg vil tro, at jeg træner længere tid end de andre.

- Jeg har mere tid til min kone og datter. Jeg har ikke de der weekender hver anden uge, hvor jeg er væk, fordi vi måske skal spille kamp i Jylland.

- Jeg prøver at lade være med at tænke på det, når holdet træner eller spiller. I stedet for at presse mig selv med alle de tanker om det, som jeg alligevel ikke kan gøre noget ved, så tager jeg den bare med ro og glæder mig over andre ting.

Officielt: FCN sælger angriber til tyrkere
Officielt: FCN sælger angriber til tyrkere

- Jeg har halvandet år tilbage af min kontrakt. Er jeg klar til sommer, har jeg et år til at bevise, at jeg kan spille stadigvæk. Varer det ved, kan jeg godt se, at det ikke er den bedste cocktail med at være kontraktløs, når jeg har været så lang tid ude.

- Det beroliger mig, at jeg har halvandet år endnu, så jeg kan komme i omdrejninger og vise, at jeg er attraktiv.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Annette Heick: Jeg hader at indrømme...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx