Af - 18/09-13 07:00; Opdateret: 18/09-13 07:11

Frustreret Juve-træner: Havde de en mur på stregen?Frustreret Juve-træner: Havde de en mur på stregen?

Antonio Conte har svært ved at fatte, at hans hold ikke vandt 6-1 over FC København tirsdag aften i Champions League.

storybild

Antonio Conte havde svært ved at fatte, hvad der skete i Parken tirsdag aften. (Billede: Dresling Jens)

FCK fik 1-1 mod Juventus tirsdag aften, men italienerne havde chancerne til meget mere, og det frustrerer deres træner Antonio Conte.

LÆS OGSÅ: Solbakken: Vi har lang vej endnu

- Det er næsten helt glamourøst, at det kan lade sig gøre med alle de chancer, at vi ikke vinder. Det var, som om at der var en mur inde bag målmanden. Med alle de chancer er det utroligt, at det ikke kan lade sig gøre at vinde, siger Conte.

Sidste år fik Juventus nøjagtigt samme resultat i Parken i Champions League. Dengang var modstanderen FC Nordsjælland, men også der kom 'Juve' bagud.

LÆS OGSÅ: Sensation: Flot FCK-uafgjort mod Juventus

- Jeg har en værre følelse end sidste år mod FC Nordsjælland. Det er en kamp, der ender 1-1, men kunne lige så godt have endt 6-1, og så skulle vi have siddet her og skrevet helt andre overskrifter til aviserne, siger Antonio Conte, der var forbløffet over Johan Wilands indsats i FCK-målet.

- Målmanden især havde mange stor redninger, og specielt i første halvleg spillede FCK på et højere niveau, end hvad jeg havde regnet med, siger han.

LÆS OGSÅ: Champions League-brag er udsolgt

På pressemødet efter kampen var de italienske journalister kritiske over for Contes dispositioner. Hvorfor brugte han ikke sin høje spanske angriber Llorente mod FCK-midterforsvaret Olof Mellberg og Ragnar Sigurdsson, der forsvarede luftrummet sikkert?

- Når man spiller mod forsvarsspillere, der er 190 høje, synes I så, at høje angribere eller små og hurtige er bedst at spille med?

- De kom jo netop frem til mange chancer. Quagliarella, Tevez og Giovinco, de kommer frem til chancerne, de var så bare ikke dygtige nok til at sparke den ind i dag, svarede Conte.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener FCK på Champions League

Et andet sted i Europa – nærmere bestemt i Istanbul – fik Galatasaray en ordentlig tur af Real Madrid i samme gruppe, som FCK og Juventus ligger i. 6-1 vandt spanierne.

- Det er hvad man kun regne med. Det er et hold, der hvert år går ud og bruger et fantastisk millionbeløb, så det overrasker mig ikke, at de kan tage til Tyrkiet og vinde 6-1, sagde Conte.

LÆS OGSÅ: Solbakken: Vi har lang vej endnu

LÆS OGSÅ: Sensation: Flot FCK-uafgjort mod Juventus

LÆS OGSÅ: Champions League-brag er udsolgt

LÆS OGSÅ: Så meget tjener FCK på Champions League

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Én spiller tager skylden for kæmpe...
bt.dk
Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx