29/03-16 21:09

Herning åbner semifinale på vid gab med ny hjemmesejrHerning åbner semifinale på vid gab med ny hjemmesejr

Herning Blue Fox sejrede på hjemmebane over Frederikshavn White Hawks, og dermed står det 2-2 i kampe.

storybild

Kasper Degn (i midten) var blandt målscorerne, da Herning Blue Fox tirsdag udlignede til 2-2 i semifinaleserien mod Frederikshavn White Hawks. (Billede: Polfoto)

Semifinaleserien mellem Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks er fortsat helt åben, efter at Herning tirsdag aften vandt det fjerde opgør med 5-2 i egen hule.

Efter to hjemmesejre til hvert hold er stillingen dermed 2-2 i kampe, hvor der spilles bedst af syv om en plads i finalen i Metal Ligaen.

I kamp to i sidste uge blev frederikshavnerne lammetævet med 1-7 i Herning, og det begyndte tirsdag at dufte af endnu en midtjysk storsejr, da Jordan George kort inde i anden periode gjorde det til 3-0.

Forinden havde Kyle Essery og Kasper Degn grundlagt sejren med scoringer i første periode, mens Simon Nielsen lukkede helt af i Herning-målet.

I modsatte ende fik George Sørensen lukket af i det meste af anden periode. Men mindre end et minut før pausen gjorde Kyle Essery det til 4-0.

Kampen syntes afgjort, men i sidste periode var der anderledes skarphed over udeholdets spil, og med to scoringer på seks minutter var Hernings føring pludselig nede på to mål. Tim Kunes og Steffen Klarskov Nielsen stod for scoringerne.

Men gæsterne kunne ikke holde momentum. I stedet kunne Hernings Steffen Frank endegyldigt afgøre kampen med et mål til 5-2 kort før tid.

Med 5-2-sejren sørgede Herning for, at ingen af holdene har prøvet at vinde på udebane i serien endnu.

I en eventuelt syvende og afgørende finale er det Frederikshavn, som har hjemmebane.

Den femte semifinale spilles i Frederikshavn på fredag.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DR-aktuelle Connie Nielsen taler ud...
bt.dk
Topdirektør tog på stripklub på...
bt.dk
Single Bendtner nærmer sig...
bt.dk
Jokeren brugte formue på coke: 'Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx