Af Ritzau - 27/08-16 17:52

Småsyg dansker bevarer optimismen før golffinaleSmåsyg dansker bevarer optimismen før golffinale

Golfspilleren Jeff Winther røg ud af top ti i Made in Denmark, men han tror på en god sidste runde søndag.

storybild

Den danske golfspiller Jeff Winther åbnede godt i Made in Denmark, men lørdag blev han sat tilbage af sygdom og gik to slag over par. (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Golfspilleren Jeff Winther var småsyg på tredjedagen af Made in Denmark, hvor han gik to slag over par og røg ud af top ti.

Det vil han dog ikke bruge som undskyldning for sin ustabile runde.

- Jeg sov fint, men jeg er ikke helt på toppen. Jeg er lidt snottet og har lidt ondt i halsen, men det er ikke noget, der skal ødelægge golfen.

- Jeg var ustabil fra tee (startslaget, red.) i dag, og det var derfor, jeg ikke kom ind i den score, jeg gerne ville. Lidt snue og snot burde ikke holde en golfspiller tilbage, siger Jeff Winther.

Winther lå på en delt syvendeplads før lørdagens runde, men måtte sande, at de 73 slag, han brugte på lørdagens runde, sendte ham ud af top ti.

Den 28-årige dansker tror dog stadig på et godt resultat.

- Jeg ser fremad og er positiv. Putteren har virket en del bedre end de andre dage, så det er fremskridt.

- Jeg har været lidt uskarp fra tee og har derfor rodet mig ud i nogle unødvendige situationer. Men i morgen skal nok blive god, siger Jeff Winther.

Golfspillerne kan med al sandsynlighed forvente sig en stor skylle søndag. Men det betyder ikke det store for Jeff Winther.

- Det er egentlig okay. Jeg har spillet her en milliard gange, hvor det har stormet og regnet helt vildt. Der er mange gode spillere, og alle ved, hvordan man skal spille i regnvejr. Det er lige for alle, siger han.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Joachim B. Olsen kræver aftalen om ny...
bt.dk
Politiet søger vidner til dødsulykke...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx