Af Ritzau - 11/05-17 19:56

Kun afbrændere nager en forbedret Nikolaj EhlersKun afbrændere nager en forbedret Nikolaj Ehlers

Nikolaj Ehlers venter fortsat på sit første VM-mål, men er glad for den danske indsats mod Rusland.

storybild

Nikolaj Ehlers var en udfordring for det russiske forsvar, men venter stadig på sit første VM-mål. (Billede: Scanpix/Jan Korsgaard)

Nikolaj Ehlers skabte flere gode målchancer og var del af en klart forbedret førstekæde, da Danmark tabte 0-3 til Rusland ved VM i ishockey torsdag eftermiddag.

Men heller ikke denne gang lykkedes det stortalentet at få pucken i kassen, og efter fire VM-kampe uden scoring er Ehlers efterhånden ved at være utålmodig.

- Vi kom med lidt mere vilje. Vi ville arbejde hårdt og kreere chancer, og det gjorde vi godt. Vi skal bare score. Der er ikke nogen anden forklaring. Vi skal til at score på vores chancer, og det skal ske snart, siger Ehlers.

Trods endnu en målløs kamp er NHL-profilen i noget bedre humør efter Rusland-kampen, end han har været tidligere i turneringen.

Han kan se tilbage på en kamp, hvor han kom bedre ind i samarbejdet med holdkammeraterne, og hvor han slap for afsone tid i straffeboksen, som han har haft en tendens til ved VM.

- Jeg er glad for, at jeg ikke røg ud i dag. Det var også på tide. Det var en hårdt spillet kamp, men der var ikke mange udvisninger.

- Generelt spillede vi godt. Vi kreerede chancer og spillede op med dem. Selvfølgelig fik de låst os i vores egen zone nogle gange og spillede den godt rundt, men vores målmand holdt os inde i kampen, siger han.

Ehlers sender en særlig hilsen til reservemålmand George Sørensen, som han har fulgtes med op gennem ungdomslandsholdene.

Sørensen fik VM-debut mod Rusland og var isens bedste dansker.

- Jeg er overhovedet ikke overrasket, for han kan altså noget. Det var ham, der holdt os inde i kampen.

- Det er ret fedt at se en, som jeg har spillet sammen med, fra jeg var 14-15 år, gå ind og levere en indsats som den, siger Nikolaj Ehlers.

Danmark skal i aktion igen allerede fredag, hvor holdet møder værtsnationen Tyskland.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forløst Brøndby-helt: 'Det her er et...
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Ikonisk dansk band leverede kongelig...
bt.dk
Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx