Af - 08/01-16 19:15

Her er Caroline Wozniackis opskrift på succesHer er Caroline Wozniackis opskrift på succes

Sidste sæson blev smadret af skader - nu gør Caroline Wozniacki en indsats for at undgå det i 2015.

storybild

(Billede: Polfoto)

Færre udenoms-aktiviteter og færre turneringer skal give flere sejre - og gerne nogle af de store.

Sådan lyder Caroline Wozniackis simple plan for 2016-sæsonen. Indtil videre er hun kommet rigtigt godt i gang med tre sejre på stribe og en plads i semifinalen i WTA-turneringen i Auckland.

Den efterhånden 25-årige tennisspiller fik sidste sæson ødelagt på grund af alt for mange småskader, og derfor er der i år fokus på give kroppen fred til at restituere.

Ikke mindst i forhold til alle Caroline Wozniackis udenoms-aktiviteter - som for eksempel New York Marathon, som hun gennemførte i fin stil, kort før starten på sæson 2015.

- Der kom måske nogle eftervirkninger af det maraton-løb, så i år vil hun være mere selektiv med, hvad hun vil lave ved siden af, siger Michael Mortensen. Han har tidligere været træner for Caroline Wozniacki, og han tilbragte også tid sammen med Caroline og Piotr Wozniacki i Miami før sæsonstarten.

- I og med, at der i år også er OL, skal hun virkelig tænke på, hvad hun stiller op til udenfor: Fokus på, hvad der ikke er så befordrende for hendes tennis. Hun vil prøve at aflaste kroppen så meget hun kan, så hun er optimalt forberedt til de store opgaver. Piotr er meget bevidst om, at hun skal få de pauser, der skal til, siger Michael Mortensen.

LÆS OGSÅ: Wozzy har aldrig været bedre

LÆS OGSÅ: Wozniacki: - Det her er et godt tegn

LÆS OGSÅ: Wozniacki uddeler æg - klar til semifinalen

LÆS OGSÅ: Fri bane for Wozniacki: Favoritter falder på stribe

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx