Af - 19/10-16 12:48

Her er Caroline Wozniackis taktik til tysker-mødeHer er Caroline Wozniackis taktik til tysker-møde

I dag skal Caroline Wozniacki spille kamp i anden runde ved Luxembourg Open - danskeren ved lige præcis, hvordan hun skal gøre.

Bildstrecke im Grossformat »
Se højdepunkterne fra Carolines tenniskarriere i billeder Caroline Wozniacki i den grønne dragt, hun har båret i et forrygende efterår i 2016. Caroline Wozniacki med sin Pan Pacific titel, som hun vandt i 2010 og genvandt i 2016 Wozniacki som nummer 1 på verdensranglisten i 2010 Stor præstation som nummer 1 i verden som blot 20-årig Karrieren har budt på mange triumfer, nemlig hele 25 WTA-titler (pr. 15. oktober). Her poserer hun med vindertrofæet til Brussels Open i 2011 Wozniacki er kommet langt siden hun som ganske ung tog den danske tennisverden med storm. Allerede som 11-årig sagde hun, at hun ville være nummer 1 i verden. Undervejs har Wozniacki også fundet kærligheden. I 2013 blev hun forlovet med den nordirske golfspiller Rory McIlroy. Kærligheden varede dog ikke længe, og i maj 2014 meddelte McIlroy, at de var gået fra hinanden. Han gjorde det forbi via en sms til hende, efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud. Det er dog ikke kun golfspillere, hun har mødt af spændende mænd. Her ses hun hilse på Barack Obama, efter at den amerikanske præsident har slået tilbage på en serv fra Wozniacki, i forbindelse med det årlige Easter Egg Hunt, i det hvide hus. Caroline har også opbygget et stærkt venskab til sin kollega i branchen, nemlig Serena Williams, som er danskerens slyngveninde. Her set sammen til en modeopvisning i New York. En glad Caroline Wozniacki, der krydser mållinjen under New York City Marathon i 2014. Wozniacki har haft et stærkt og tæt forhold til sin familie. Hun trænes af farmand Piotr, og brormand Patrik er fodboldspiller, og har også deltaget i Vild Med Dans, hvor han her prøvedanser med søster. Ved OL i Rio 2016 blev Caroline Wozniacki valgt som fanebærer for Danmark. Det er dog ikke altid at tingene er gået helt godt for tennisdarlingen, som i USA har fået tilnavnet ''Miss Sunshine'', fordi hun altid smiler. Wozniacki har snakket om, at hendes karriere ikke varer længe endnu, og det er kun hende selv, der ved hvad fremtiden byder på.

Der venter en gammel kending på den anden side af nettet, når Caroline Wozniacki senere onsdag skal i kamp i Luxembourg.

Det er tyske Sabine Lisicki, der lige akkurat er med i top 100 på verdensranglisten.

Caroline Wozniacki slider amerikaner op i Luxembourg
Caroline Wozniacki slider amerikaner op i Luxembourg

- Sabine Lisicki kender jeg rigtig god. Hun har en god forhånd og gode server. Hun prøver at spille aggressivt, siger Caroline Wozniacki til DR Sporten.

De to har spillet mod hinanden seks gange, og danskeren har blandt andet vundet de seneste tre. Derfor ved hun også godt, hvordan hun skal gøre:

Vejen banet for tredje Wozzy-optur på en måned
Vejen banet for tredje Wozzy-optur på en måned

- Det handler for mig om at være klar og få en masse bolde tilbage, og så samtidig skal jeg også spille aggressivt selv, siger den danske tennisspiller, som jagter sin tredje turneringssejr på få uger.

LÆS OGSÅ: Succes i Asien sender Wozniacki op som nummer 17 i verden

LÆS OGSÅ: Se forskellene: Så stort er Caroline Wozniackis comeback

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx