Af Ritzau - 15/05-16 04:43

Murray og Djokovic spiller finale i French Open-optaktMurray og Djokovic spiller finale i French Open-optakt

De to tennisstjerner møder hinanden i finalen i Rom, inden der står grand slam-turnering på programmet.

storybild

Novak Djokovic har haft taget på Andy Murray i deres seneste opgør. Nu mødes de igen i finale i Rom. Arkivfoto (Billede: Scanpix/Tiziana Fabi)

Novak Djokovic, verdensranglistens nummer et, og Andy Murray, nummer tre i verden, møder hinanden i finalen af Masters 1000-turneringen i Rom.

Det står klart, efter at de to tennisstjerner lørdag vandt deres respektive semifinaler i grusturneringen, der fungerer som optakt til grand slam-turneringen French Open.

Murray spillede sig videre til sin første finale i Rom med en sikker sejr i to sæt over den useedede franskmand Lucas Pouille, mens Djokovic med ankelproblemer brugte tre sæt på at besejre sjetteseedede Kei Nishikori.

Djokovic er forsvarende mester i turneringen, som han har vundet i alt fire gange i karrieren.

Ifølge statistikken har den stærke serber en god chance for at nuppe endnu et italiensk trofæ. Djokovic har kun tabt én gang i de seneste 13 opgør mod skotske Murray.

- Hver gang du får muligheden for at spille mod de bedste spillere - særligt lige før en grand slam - er det en fantastisk måde at forberede sig på, siger Andy Murray ifølge Reuters.

Det er anden uge i træk, at Novak Djokovic og Andy Murray møder hinanden i en finale. Sidste gang var det i Madrid, hvor serberen vandt 6-2, 3-6, 6-3.

De to var i øvrigt også finalister ved årets første grand slam-turnering, Australian Open, som Djokovic vandt.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Simpelthen fantastiske Simple Minds:...
bt.dk
Henriks død ændrede tradition hos...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Røde Kors med nødråb: 'Situationen er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx