Af Ritzau - 04/09-16 22:40

Tyskland giver Norge en lærestreg i VM-kvalifikationenTyskland giver Norge en lærestreg i VM-kvalifikationen

Der var klasseforskel, da Tyskland vandt 3-0 i Oslo over Norge i første runde i VM-kvalifikationen.

storybild

Liggende blandt venner og fjender bringer Thomas Müller Tyskland foran 1-0 i VM-kvalifikationskampen ude mod Norge. (Billede: Reuters/Ntb Scanpix)

Tyskland var dominerende, da rejsen mod VM-slutrunden i 2018 blev skudt i gang med en sikker 3-0-sejr ude over Norge.

Tysklands verdensmestre havde på forhånd ikke lagt skjul på, at de var kommet til Norge for at hente tre point og få en god start på VM-kvalifikationen i gruppe C, og sådan gik det også.

Tyskland bragte sig foran efter lidt over et kvarter, da Thomas Müller fik sidste fod på en ordentlig omgang klumpspil i det norske felt.

Og tyskernes skræmmende opstilling levnede da heller ikke Norge meget håb i et opgør, hvor der var stor niveauforskel på de to hold.

Tyskerne var overlegne i de første 45 minutter, og kort før sidste fløjt i halvlegen splittede tyskerne det norske forsvar ad.

Müller spillede Joshua Kimmich fri i feltet med en fremragende aflevering, og den unge Bayern München-spiller bragede bolden i mål til 2-0-føring.

Efter en times spil var der så igen høj tysk klasse på menuen, da Sami Khedira sendte en perfekt bold ind i Norges felt, hvor Thomas Müller med sin anden scoring pandede tyskerne på 3-0 med et hovedstød.

Gruppe C består ud over Tyskland og Norge af Tjekkiet, Nordirland, Aserbajdsjan og San Marino.

Søndag vandt Aserbajdsjan ude 1-0 over San Marino, mens Tjekkiet hjemme måtte nøjes med 0-0 mod Nordirland, og dermed topper Tyskland og Aserbajdsjan gruppen.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx