01/03-16 08:35

Eller og Montreal taber igen i CalifornienEller og Montreal taber igen i Californien

Lars Ellers Montreal har svært ved at vinde i San Jose. Natten til tirsdag var niende kamp i træk uden sejr.

storybild

Lars Eller (i midten) fejrer en scoring med et par holdkammerater i februar. Han fortsætter i Montreal. (Billede: AP/David Zalubowski)

Den danske ishockeyspiller Lars Eller og Montreal-holdet har dårlige traditioner, når de spiller i San José i det sydlige Californien.

Natten til tirsdag tabte canadierne 2-6, og det var holdets niende kamp i træk i San José uden sejr.

På dagen, hvor transfervinduet lukkede i verdens bedste ishockeyliga, fik Lars Eller vished dog for, at han fortsætter i Montreal-klubben.

Danskeren havde været rygtet på vej væk fra den traditionsrige klub, fordi klubben er godt repræsenteret på hans forwardposition som center.

Men Ellers agent Kevin Epp fortalte i medierne tidligere mandag, at han havde fået klubledelsens ord for, at danskeren skulle fortsætter i klubben.

Lars Eller fik mere end 15 minutter på isen. Han havde to skud på mål, men danskeren var ikke involveret i Montreals to scoringer.

Ellers tidligere klubkammerat og barndomsven i Rødovre, Mikkel Bødker måtte til gengæld sige endegyldigt farvel til sine klubkammerater gennem otte år i Arizona.

Bødker var udtaget til udekampen i Pittsburgh, men kort før spillerne skulle mødes på hotellet og køre til kamp, blev Bødker sendt til Colorado i bytte for tre spillere.

Arizonas første kamp uden danskeren blev imidlertid ingen succes. Pittsburgh sendte gæsterne hjem til Phoenix med et nederlag på 0-6.

Mikkel Bødkers nye hold Colorado Avalanche spiller tirsdag ude mod Minnesota, men det er endnu uvist, om danskeren når at være med.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx