27/09-17 10:53

Dansk sportsstjerne bryder med kæresten: Kommer med vild opfordring til vennerneDansk sportsstjerne bryder med kæresten: Kommer med vild opfordring til vennerne

Den danske speedwaystjerne Nicki Pedersen er ikke længere kærester med fitness-pigen Helene Hüttmann. Det gør han helt - HELT - klart i et nyt facebook-opslag.

storybild

Helene Hüttmann og Nicki Pedersen (Billede: Instagram / Simon Læssøe / Billedmontage)

Her beder han sine facebook-venner om at vælge mellem ham og eks-kæresten.

»Til dem der er facebook venner med min “x Helene Hüttmann” må vælge og være venner med hende eller mig da jeg ikke ønsker nogen form for påmindelser med hende ANYMORE. Hvis ingen action sletter jeg din profil inden for 2 dage. UNDSKYLD ulejligheden nogle gange i livet må man skære igennem “nok er nok”,« skriver Nicki Pedersen og tilføjer et p.s.:

»Ps. Ingen kommentar her men action.«

Det har været et turbulent forhold mellem den flerdobbelte speedwayverdensmester og fitness-atleten. De fandt sammen i 2015, men afbrød romancen i oktober sidste år - for så at finde sammen igen. De har i det seneste års tid boet sammen i Nicki Pedersens lejlighed i Monaco, og det var planen, at de sammen skulle flytte ind i Pedersens kommende storvilla i Strib ved Lillebælt.
Nicki Pedersen er i det hele taget inde i en svær periode. Karrieren har hængt i en tynd tråd, efter at han under et løb i i september sidste år røg i jorden efter et sammenstød med russiske Emil Sayfutdinov.

Danskeren beskadigede sin syvende nakkehvirvel, og først om et par måneder får han klarhed over, hvorvidt han må fortsætte karrieren.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

X Factor har allerede skabt årets...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Europas storklubber hiver og flår i...
bt.dk
Tidligere pornomodel står frem: Peter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx