Af - 03/09-13 16:02; Opdateret: 03/09-13 16:41

Nu taler Bendtner - Jeg er skuffetNu taler Bendtner - Jeg er skuffet

Nicklas Bendtner siger, at han er skuffet over, at Arsenal ikke lod ham skifte klub - men han vil nu alligevel give den gas i London-klubben.

storybild

(Billede: Polfoto)

Ifølge Nicklas Bendtner, så havde Arsenal lovet at lade danskeren finde sig en ny klub, før transfervinduet smækkede. Derfor er han skuffet over, at han ikke fik lov til at skifte til Crystal Palace i sidste øjeblik.

LÆS OGSÅ: Wenger - Bendnter skifter næppe

- Naturligvis blev jeg meget skuffet, da jeg så frem til at få nye udfordringer med en ny klub og en frisk start i engelsk fodbold, skriver han i en pressemeddelelse.

- Det er ingen hemmelighed, at Arsenal og jeg var enige om, at jeg kunne forlade klubben i sommer-vinduet, hvis bare alle parter kunne blive enige, fortæller danskeren, som også har en forklaring på hvorfor Arsenal endte med at sige nej.

- Der var aftaler i stand med mere end en klub i løbet af ugen, men fordi Arsenal ike kunne sikre sig en anden angriber, forbeholdt de sig retten til ikke at godkende en handel.

Dermed er Nicklas Bendtner altså Arsenal-angriber i mindst et halvt år endnu, og det har han affundet sig med, trods alt.

- Sandheden er, at jeg bare vil spille fodbold, for det er når jeg gør det, at jeg er gladest, og Arsenal byder på fantastiske omgivelser at gøre det i. Jeg har stadig stærke følelser for Arsenal FC, og efter positive samtaler med manageren ser jeg frem til at arbejde hårdt for at blive fuldt ud fit igen og gøre mit bedste for at hjælpe holdet og manageren til at nå målene og ambitionerne for sæsonen, skriver han.

LÆS OGSÅ: Bendtner bænket igen: Handel gik i vasken

LÆS OGSÅ: Medie: Bendtner til lægetjek i Crystal Palace

LÆS OGSÅ: Engelsk klub vil stadig have Bendtner

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiker vil gøre comeback i...
bt.dk
30-årig søn nægtede at flytte...
bt.dk
Rektor mødte ind til chokerende syn i...
bt.dk
Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx