Af Ritzau - 08/03-17 15:52

Boe og Mogensen ser frem mod VM efter All England-exitBoe og Mogensen ser frem mod VM efter All England-exit

Mathias Boe og Carsten Mogensen erkendte, at de ikke ramte topniveauet ved All England onsdag.

storybild

Carsten Mogensen og Mathias Boe kunne ikke leve op til deres seedning ved All England. Arkivfoto (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Da herredoublen med Mathias Boe og Carsten Mogensen senest spillede All England - i 2015, strøg duoen helt til tops, men da de var tilbage i Birmingham onsdag, måtte de se sig slået allerede i første runde.

De andenseedede danskere tabte 15-21, 20-22 til kineserne Lu Kai og Zheng Siwei.

Dermed bliver det ikke til den tredje All England-titel til de to i denne omgang, men der er andre store mål i 2017.

- Nu skal vi lige have lov til at være irriterede over det her. Så tager vi hjem og derefter til Indien, hvor vi håber på revanche, og så venter mange andre turneringer bagefter.

- Til august har vi så VM, og det ville da være sjovt at komme der og have en god chance for at lave noget stort. Det er det næste rigtigt store mål, siger Carsten Mogensen.

Han mente, at parret var, hvor det skulle være for at kunne levere en god præstation i All England, men danskerne ramte ikke dagen.

- Vi har spillet turneringen mange gange før og ved, hvad der kræves her. Vi kunne bare ikke ramme vores topniveau, og så mødte vi et par, der var et par bolde bedre, siger Mogensen.

Mathias Boe medgav, at der ikke er plads til en svag præstation i en turnering som All England.

- Herredouble er bare et stærkt felt med en ufattelig bredde. Så når man ikke er helt på toppen og heller ikke har heldet med sig, så kan man tabe til alle.

- Vi spillede egentligt fint i perioder, men gav dem to lange stimer i første sæt, og i andet sæt kom vi til at slippe speederen til sidst. Så var de andre stærke og havde også heldet, lyder det fra Mathias Boe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rigmanden og entreprenøren Elon Musk...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Politiet vil i kontakt med folk, der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx