Af Ritzau - 25/07-16 13:17

Landstræner Allardyce sparker varm kartoffel til hjørneLandstræner Allardyce sparker varm kartoffel til hjørne

Englands nye landstræner Sam Allardyce gled af på spørgsmålet om Wayne Rooneys fremtid på landsholdet.

storybild

Sam Allardyce er stolt, glad og sikker på, at han bringe Englands fodboldlandshold fremad. Men Wayne Rooneys fremtid cirkler han stadig om. (Billede: Reuters/Andrew Couldridge)

Englands nye fodboldlandstræner Sam Allardyce er meget stolt af sit nye job. Foran ham ligger et større genopbygningsarbejde, en spændende rejse og en hel del varme kartofler.

En af de varmeste af dem alle sparkede Allardyce imidlertid til hjørne, da han mandag mødte pressen: Spørgsmålet om Wayne Rooneys fremtid som anfører gled landstræneren af på.

- Jeg vil ikke tage nogen beslutninger, før jeg har mødtes med spillerne og trænerstaben, siger Sam Allardyce ifølge AFP.

Han er tidligere blevet forbigået af Det Engelske Fodboldforbund i forhold til jobbet som landstræner. I 2006 tabte han i opløbet til Steve McClaren.

- Det er 10 år siden, jeg sidst var til jobinterview, og at være her er meget spændende for mig.

- Man-management er min største styrke. For det første at hjælpe spillerne til at nyde at spille og for det andet at gøre dem bedre, end de er i forvejen, siger Sam Allardyce.

Han afløser Roy Hodgson, som førte England til at forsmædeligt nederlag til Island, da holdet røg ud af EM.

Siden har blandt andre fodboldeksperten Jamie Carragher langet ud efter den engelske fodboldkulturs dårlige opdragelse af unge spillere, som rammer landsholdet hårdt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx