Af - 19/08-16 22:09

Se OL's dårligste tabere: Forkert tøj og Ikea-boykotSe OL's dårligste tabere: Forkert tøj og Ikea-boykot

Med to dage tilbage af OL i Rio er det oplagt at se tilbage på dette års dårlige tabere. Metroxpress har fundet seks styk.

Bildstrecke im Grossformat »

1. "Jeg blev stresset over at skulle skifte tøj"

Da Frankrigs damedouble i tennis, Caroline Garcia og Kristina Mladenovic, allerede røg ud af turneringen i første runde, gik sidstnævnte til angreb på sit eget tennisforbund.

De to tennis-spillere dukkede op til kampen i forskelligt spilletøj, hvilket ikke er tilladt, og så måtte de pludselig til at finde nyt tøj i sidste øjeblik.

Lee Chong Wei tager historisk OL-sejr over Lin Dan
Lee Chong Wei tager historisk OL-sejr over Lin Dan

Det burde det franske tennisforbund ifølge Kristina Mladenenovic have fortalt dem på forhånd, og derfor skrev hun på Twitter, at de kun tabte på grund af en stressende omklædning.

2. Putin har købt turneringen

Da den irske bokser Michael Conland tabte kvartfinalen til russiske Vladimir Nikitin, anklagede han efterfølgende det internationale bokseforbund for at snyde. Desuden mente han, at Putin havde købt turneringen. Han skrev direkte til den russiske leder på Twitter:


Her giver han sit syn på kampen:

Nabolande bøjer sig: Så vild er Danmarks medaljehøst
Nabolande bøjer sig: Så vild er Danmarks medaljehøst

3. Publikum larmede for meget

Den franske stangspringer Renaud Lavillenie tabte finalen til brasilianeren Thiago Braz da Silva og gav bagefter publikum skylden for sit nederlag.

Han mente, de larmede og fløjtede så højt, at han ikke kunne koncentrere sig og sammenlignede sig selv med den sorte amerikanske atletik-legende Jesse Owens, som under OL i 1936 i Berlin kæmpede med det tyske nazi-publikum.

Da han dagen efter modtog sin sølvmedajle begyndte han at græde og undskyldte herefter sin kommentar.

4. Boykot Sverige!

Da de amerikanske fodboldkvinder tabte til Sverige i kvartfinalen efter straffespark, mente den amerikanske målmand Hope Solo, at det var et uretfærdigt resultat, og at svenskerne var en flok kujoner, der ikke fortjente at vinde.

Nederlaget fik amerikanske fodboldfans til at opfordre folk på de sociale medier til at boykotte svenske varer som for eksempel Ikea-møbler.

Succesfulde danske OL-deltagere vil lokke investorer til
Succesfulde danske OL-deltagere vil lokke investorer til

5. Hvor er vores cykelbaner

Cykelrytterne Azizulhasni Awang og Fatehah Mustapa fra Malaysia vandt bronze og sikrede dermed Malaysias første OL-medalje i cykling nogensinde. Alligevel var der stor utilfredshed hos Awang, der ikke mente, at de havde fået nok opbakning hjemmefra.

- Til premiereministeren for Terenggagnu, vi vil gerne udtrykke vores taknemmelighed, selvom du ikke gad hjælpe os to terenganere med at deltage på den store globale scene ved de olympiske lege, skrev Awang på facebook.

- Vi har kun to velodromer (I Malaysia, red.). Den ene er i stykker, og den anden skal rives ned.

6. Tak for kampen?

Til sidst har vi den egyptiske judokæmper El Shehaby, som ikke gad give sin modstander fra Israel Or Sasson hånden efter sit nederlag i ottendedelsfinalen.

Er du stødt på flere dårlige tabere under OL? Fortæl om dem i kommentarfeltet.

Sådan gik det danskerne ved OL torsdag
Sådan gik det danskerne ved OL torsdag

LÆS OGSÅ: DIF-formand: Uden privat støtte taber vi medaljekampen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx